Nascuts per llegir ja a la bd3

Nascuts per llegir és un projecte de promoció de la lectura per a infants de 0 a 3 anys. En aquesta iniciativa hi treballen conjuntament professionals de l'àmbit de la cultura i de la salut.

A Terrassa, aquest servei s'ofereix a la Biblioteca Central, a la Biblioteca Districte 3, a la Biblioteca Districte 4 i a la Biblioteca Districte 6, en col·laboració amb el CAP Rambla, el CAP Sud, el CAP Oest i el CAP Nord.

A la sala infantil trobareu un espai adequat perquè pugueu gaudir en família de la lectura de contes. També us oferim el Racó de Pares i Mares, un espai amb llibres que poden ajudar-vos en l'educació i criança dels vostres infants.

Sessió NPL a la bd6 amb Sandra Rossi

Les famílies que formen part d'aquest projecte poden participar en les activitats que es realitzen a la biblioteca per fomentar l'hàbit lector. Aquest servei s'ofereix gràcies a la col·laboració del Consorci Sanitari de Terrassa i de Mútua Terrassa.

 

Propera activitat programada:

 

Dimecres, 5 d'octubre:

  • 18:00 h. Nascuts per llegir: Xip, xap, l'aigua és vida! A la Biblioteca Central de Terrassa (Passeig de les Lletres, 1). Tastet de contes i cançons relacionats amb l'aigua, per a sensiblitatzar a les famílies de la importància de l'aigua a les nostres vides. Activitat adreçada a famílies amb infants d'1 a 3 anys. Places limitades. Inscripció prèvia a partir del 3 d'octubre, presencialment a la Sala Infantil de la Biblioteca Central de Terrassa - Passeig de les Lletres, 1 - Telèfon 93 789 45 89

 

Dijous, 6 d'octubre:

  • 17:30h. Xerrada "Lactància materna més enllà dels 6 mesos", a la Biblioteca districte 3 (Carrer Germà Joaquim, 66). A càrrec d'Aida Campillo (infermera de pediatría) i Itziar Vilaseca (llevadora). Per a més informació: Biblioteca districte 3 - Carrer Germà Joaquim, 66 - Telèfon 93 739 70 14 - [email protected]

 

Díptic informatiu

Díptic informatiu del projecte Nascuts per llegir a Terrassa.

 

 

Receptes de lectura

Primera recepta de lectura. Encara dins la panxa

 

 

Segona recepta de lectura Recepta 0 a 6 mesos

 

 

Tercera recepta de lectura. Recepta 6 a 12 mesos

 

 

Quarta recepta de lectura. Recepta 12 a 24 mesos

 

 

Cinquena recepta de lectura. Recepta 2 a 3 anys