TMESA organitza la jornada de sensibilització "Posem-nos a la seva pell"

L'objectiu és que els conductors i conductores coneguin de primera mà les necessitats que tenen les persones amb discapacitat visual i/o de mobilitat reduïda en utilitzar el bus urbà

Transports Municipals d'Ègara, TMESA, organitza "Posem-nos a la seva pell", una jornada de sensibilització i formació dirigida especialment als conductors i conductores dels autobusos municipals, en col·laboració amb la Comissió d'Accessibilitat de l'Ajuntament de Terrassa, l'ONCE i Prou Barreres. La regidora de Capacitats Diverses, Meritxell Lluís, participarà en l'acte, així com representants de l'Oficina Municipal d'Accessibilitat.

La jornada, que tindrà lloc el dimarts 9 d'abril, començarà a les 9.30 hores amb una xerrada amb testimonials a la Cambra de Comerç de Terrassa, on usuaris i usuàries del transport públic amb discapacitat visual i/o de mobilitat reduïda exposaran les seves experiències i necessitats als conductors i conductores de la companyia. 

La programació continuarà amb una sessió pràctica que se celebrarà al Parc dels Catalans, on s'instal·larà un vehicle de la flota de TMESA amb la voluntat que els treballadors i treballadores puguin experimentar com és el dia a dia de les persones que tenen discapacitat visual i/o de mobilitat reduïda a l'hora de desplaçar-se per la nostra ciutat en autobús urbà. L'objectiu és promoure una millor relació empàtica entre els conductors i conductores i les persones usuàries amb discapacitat gràcies a la creació d'un espai de diàleg i aprenentatge mutu.

Amb aquesta iniciativa, TMESA vol mantenir el seu compromís de millora del transport públic a Terrassa facilitant l'accés a servei de manera més segura i  promovent una cultura de respecte i inclusió.