Subvencions per a persones treballadores autònomes, microempreses, microempreses d'economia social i empreses d'oci nocturn

Una de les accions més rellevants que s'ha realitzat des de l'Àrea de Promoció Econòmica per fer front a aquest impacte socioeconòmic produït per la crisi de la Covid-19 és l'aprovació de dues convocatòries específiques centrades en la recuperació del sector considerat com a no essencial, segons la Llei 4/2021 de 12 d'abril.  

Entre els requisits principals per accedir a la convocatòria, cal tenir seu i realitzar l'activitat econòmica  a la ciutat de Terrassa, així com demostrar una baixada del volum de negoci d'un 25% mínim durant 2020 respecte l'any 2019.  

Convocatòria de subvencions per a empreses d'oci nocturn: 

  • Termini de presentació de sol·licituds: de l'1 al 10 de juliol  
  • Dotació econòmica: 160.000€ que es dividirà en una part fixa i una de variable: 
    • Part fixa: 120.000€ es repartiran a parts iguals entre tots els sol·licitants 
    • Part variable: 40.000€ en funció de l'aforament, establert el barem en 500 persones 

Convocatòria de subvencions per a persones treballadores autònomes, microempreses i microempreses d'economia social: 

  • Termini de presentació de sol·licituds: de l'1 al 20 de juliol 
  • Dotació econòmica:  720.000€ a repartir entre tots els sol·licitants, amb un màxim de 1.000€. 

La resolució es durà a terme en un període màxim de 3 mesos des de la finalització del procés d'acceptació de sol·licituds. 

Les dues convocatòries són compatibles amb altres mesures com els beneficis fiscals, exempcions de tributs, així com ajudes i subvencions d'altres administracions. Tot i això, les dues convocatòries seran incompatibles entre sí, podent presentar la sol·licitud a una d'elles.  

 

Oficina d'Atenció a l'Empresa

Des de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa estem treballant intensament per donar-vos suport i tota la informació que tenim al nostre abast en relació a les mesures que ha decretat el Govern de la Generalitat de Catalunya i el govern de l'Estat Espanyol per a millorar la liquiditat de les empreses i mitigar els efectes de la pandèmia del coronavirus.

Trobareu tota la informació relacionada al web municipal apartat coronavirus o bé al web de la Generalitat de Catalunya.

En aquest sentit, davant de qualsevol dubte podeu trucar-nos al 93 739 70 00 extensió 4934 i extensió 4952 (consulteu horaris) o enviar un correu electrònic a través de la nostra bústia [email protected].

Ens adrecem al món de l'empresa i de les persones emprenedores.
Us oferim informació sobre tot allò que necessiteu: què cal fer si voleu obrir un negoci o bé si necessiteu assistència tècnica per a fer un pla d'empresa, espais municipals existents a la ciutat per ubicar el vostre negoci i les dades més rellevants de les accions de promoció industrial.