Millora de la competitivitat de les activitats vinculades a la nova indústria

Terrassa és una de les ciutats que més aporta al Valor Afegit Brut (VAB) de Catalunya, comptant amb una estructura econòmica on el sector serveis té un pes molt significatiu, posicionant-se per davant de l'industrial, un sector força diversificat amb més de 950 empreses tractores que li aporten prou múscul per afrontar millor les adversitats dels cicles econòmics.

A través d'accions pròpies o acordades per convenis implementades des del Servei de Promoció Industrial, treballem per mantenir i enfortir el pes relatiu del sector industrial egarenc. Per això oferim a les empreses vinculades a la nova indústria diverses tipologies de serveis relacionats amb la possibilitat de potenciar les relacions interempresarials i supramunicipals, així com augmentar les quotes de mercat a través de pertànyer a plataformes digitals com Terrassa IndústriaCooperatèxtil o Open Industry.

Des del Servei de Promoció Industrial oferim altres serveis per a la millora de la competitivitat empresarial que es concreten a:

  • Accions dassessorament a la digitalització empresarial, seguint amb el desplegament del Pla d'acció sectorial de la Indústria 4.0.
  • Accions derivades del Pla Estratègic d'Economia Circular.
  • Actuacions i programes dassessorament i formació en la consolidació de les empreses vinculades a la nova indústria.
  • Informació sobre la vinculació als clústers catalans.
  • Assessoraments sobre ajuts i subvencions vigents per a persones autònomes i empreses. A la plataforma Terrassa Indústria trobaràs informació actualitzada i resumida sobre les subvencions més destacades per al sector industrial, així com altres informacions d'interès relatives al teixit empresarial, com esdeveniments, seminaris web i la possibilitat de relacionar-se amb altres negocis de la ciutat per propiciar noves relacions empresarials.

També participem d'altres programes transversals, donant suport a les persones interessades a participar en programes d'impuls al creixement empresarial:

  • Mentoring: Programa de mentoria amb l'objectiu de donar suport per tirar endavant l'empresa o per ajudar altres empreses a fer-ho.
  • Suport a la internacionalització d'empreses de Terrassa: Un programa per al creixement i expansió internacional, cofinançat per l'Ajuntament de Terrassa i la Cambra de Comerç de Terrassa i, per tant, 100% gratuït per a l'empresa.
  • Accelera el Creixement: T'ajudem a dissenyar i implementar el pla de creixement per al teu negoci en transformació digital, internacionalització, millora de la comercialització, finançament, models de gestió i organització.

Per a qualsevol consulta pots contactar amb nosaltres a través de [email protected].

 

Amb el suport de:

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels programes de suport al desenvolupament local: