L'Oficina d'Atenció a l'Empresa (OAE) és l'espai de referencia per a totes aquelles persones emprenedores, professionals i empresàries que necessiten fer consultes, rebre assessorament i fer tràmits relacionats amb la seva actual o futura empresa.

 

Canals d'atenció de l'OAE

Finestreta única

L'OAE treballa per l'agilitació i la simplificació dels tràmits relacionats amb les activitats econòmiques i l'emprenedoria i per oferir una atenció integral de qualitat.

L'oficina està adherida a la Finestreta Única Empresarial (FUE) de la Generalitat, per això facilita l'accès a la Cerca Guiada de tràmits del Canal Empresa, una eina per conèixer tots els tràmits necessaris per desenvolupar la vostra activitat, independentment de  l'Administració competent.

Què us oferim a l'Oficina d'Atenció a l'Empresa?
Aquí rebreu informació i assessorament personalitzat amb un llenguatge clar i directe:
  • Us facilitem l'accés i oferim assistència a la tramitació municipal. Disposem d'un ampli catàleg de tràmits electrònics
  • Podreu rebre suport en tot el procés per a la constitució de la vostra empresa (Punt PAE)
  • Us donem accés al programa per la transmissió empresarial (Reempresa)

També concertem cites prèvies  de tramitació, informatives i/o d'assessorament i per mantenir entrevistes d'assessorament amb els serveis tècnics municipals relacionats amb l'empresa i l'emprenedoria.

Si sou persones obligades a relacionar-vos amb l'Ajuntament per mitjans telemàtics, haureu de realitzar tots els vostres tràmits a través de la Seu electrònica.

Consulteu l'apartat Com tramitar en línia, on trobareu informació sobre qui està obligat a tramitar telemàticament, com es fan els tràmits, com obtenir certificats digitals, què és una notificació electrònica o com fer una factura electrònica.

I si teniu dubtes o necessiteu ajuda, contacteu amb nosaltres.

 

Com arribar a les nostres oficines (Consulteu el plànol d'ubicació)

En autobúsAutobusos urbans: L4 i L1

En cotxeAutopista C-58 Barcelona sortida Terrassa centre i autopista C-16 Barcelona-Sant Cugat-Terrassa, per túnels de Vallvidrera

En trenFGC, línia S-1, i RENFElínia R-4 de Rodalies