Programació de formació d'abril a juny de 2024:

agenda formacions 2n trimestre emprenedoria

Més informació i inscripcions

 
La formació és una eina  clau en la posada en marxa, el funcionament i la millora de qualsevol empresa o entitat. Per aquest motiu, posem a l'abast de les persones emprenedores i de les entitats i empreses de l'economia social un ampli ventall de formacions adaptades a les seves necessitats.
 

Aprofundim en àmbits com la millora del finançament, la comunicació, la planificació estratègica, el màrqueting, la gestió econòmica.

Específicament pel que respecta a l'economia social, oferim formacions sobre bones pràctiques com la governança democràtica, la sostenibilitat econòmica, social i ambiental o la inclusió i la diversitat, entre d'altres.

Pots fer-nos arribar les teves peticions de formació a la carta i programarem les temàtiques més demandades.

Totes aquestes formacions que organitzem s'emmarquen en el Pla de Formació per a l'Emprenedoria i l'Economia Social de Terrassa, que es publica el 2020 com a demanda expressada durant la diagnosi del Pla Estratègic de l'Economia Social i Solidària de Terrassa i emmarca l'estratègia formativa per millorar la professionalització de les empreses i entitats de l'ESS i per a projectes en fase de creació fins el 2026.

 

Digiemprèn

Des de l'Ajuntament de Terrassa estem adherits al Digiemprèn de la Diputació de Barcelona, una plataforma web amb cursos en línia gratuïts adreçats bàsicament al sector del comerç.

 

Amb el suport de:

logo catalunya emprèn

logo Generalitat de Catalunya