SERIOUS GAMES CAMP, TERRASSA

Els propers dies 27 i 28 de setembre tindrà lloc a la nostra ciutat la primera edició del Serious Games Camp Terrassa, un esdeveniment en el que podreu conèixer i provar productes innovadors d'empreses de dins i fora del nostre territori en l'àmbit de la gamificació, utilitzant eines de realitat virtual i augmentada.

Consulta el programa de ponències 

A més, en el marc d'aquest esdeveniment es realitzarà el primer concurs de solucions innovadores de gamificació aplicada a salut i educació.

Si tens un projecte o idea emprenedora en l'àmbit de Serious Games que utilitzi tecnologies de realitat virtual o realitat augmentada t'animem a participar al concurs.

Entre totes les candidatures presentades es seleccionaran les 10 millors per tal que presentin el seu pitch dins de les jornades del I Serious Games Camp Terrassa. Els tres projectes guanyadors obtindran un servei de consultoria valorat en 1.000€ per validar el seu model de negoci mitjançant la implementació d'una campanya de crowdfunding.

Presenta la teva candidatura fins al 15 de setembre a http://seriousgamescamp.es/i-sgc-terrassa-2018/ 

Per qualsevol dubte o consulta podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l'e-mail: orbital40@terrassa.cat o al telèfon 93 739 70 00 Ext. 4963 (Elena Serra)

Bases.