Parcs i biblioteques... naturalment!

Parcs i biblioteques... naturalment!

Amb aquest projecte, t'animem a conèixer el territori així com el patrimoni natural i cultural del teu entorn. Documentals, xerrades, tallers i visites guiades organitzades per les biblioteques públiques dels municipis establerts en cada zona d'influència dels Parcs Naturals t'aproparan la lectura i la natura.

Aquesta iniciativa és un compromís de col·laboració entre la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona que es desplega a les biblioteques del Maresme, Vallès Occidental, Vallès Oriental, Bages, Collserola i del territori del Montserratí.

 

Programa d'Activitats: Abril - Juny 2024

 

X Trobada d'Estudiosos del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

 

Els dies 22 i 23 de novembre està tenint lloc a Sant Vicenç de Castellet, la X Trobada d'Estudiosos del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

En l'aniversari dels cinquanta anys de la creació del Parc Natural, durant dues jornades es compartirà informació sobre els estudis, actuacions i recerques fetes a l'entorn del Parc els darrers cinc anys.

Enguany, es podrà seguir també en línia a través del canal Youtube de la Xarxa de Parcs Naturals: https://www.youtube.com/xarxadeparcs

 

 

Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l'Obac

#parcsibiblios

El programa vol apropar a la ciutadania, el territori i el seu entorn natural més immediat perquè aprengui a gaudir-lo i es sensibilitzi sobre la necessitat de conservar-lo.

 

La Biblioteca Central de Terrassa alberga el fons del Centre de Documentació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

 

Si voleu consultar el fons documental, aneu a l'enllaç: catàleg Koha