Els Premis als Treballs de Recerca han arribat a la seva 21a edició. És una convocatòria anual promoguda pel Centre de Recursos Pedagògics I l'Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Viladecavalls. Va adreçada a l'alumnat de 2n de batxillerat de Matadepera, Terrassa, Vacarisses i Viladecavalls. 

Enguany, els premis als treballs de recerca, han canviat de nom. Són ELS PREMIS JOANA BIARNÉS 2021. El nom d'una dona valenta, lluitadora, que va fer de seva passió: la fotografia, el seu ofici: el fotoperiodisme. Essent pionera, obrint portes, com aquests Premis que ara porten el seu nom i obren oportunitats a l'alumnat per què vagin més enllà, s'endinsin a nous coneixements i siguin pioners.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és potenciar les activitats realitzades per l'alumnat de segon de batxillerat orientades a la investigació. Així com presentar i difondre aquests treballs.

Pretenen facilitar als docents de més estratègies i recursos per motivar amb èxit les activitats que es desprenen dels currículums, que potencia la feina ben feta i que vol reconèixer el treball dels estudiants i contribuir a incentivar els hàbits que els permeten autoafirmar-se, per aconseguir cotes més altres d'excel·lència en el llarg camí de la seva formació.

Aquest any de pandèmia el format de l'acte de lliurament dels Premis, és excepcional i aquesta vegada li hem demanat a l'escola Sant Llorenç del Munt, la possibilitat d'emetre aquest acte des del seu plató de televisió, la Santllo TV. Per tant enguany és una GALA DELS PREMIS JOANA BIARNÉS, amb la participació de l'alumnat de cicle superior de l'escola Sant Llorenç del Munt que han presentat les modalitats de batxillerat, els finalistes i han lliurat el premi als guanyadors de cada modalitat. 

 

Vídeo de la Gala dels premis 2021

 

Llibre digital dels participants

S'han recollit tots els treballs en un Llibre Digital, on podem trobar una fitxa-resum de cada treball, així com el treball íntegre i també s'incorpora els vídeos de presentació que han fet tots els participants. 

 

Històric del premis de recerca

Consulteu l'històric dels premis de recerca de les anteriors edicions