20 02 2023

Jornada: violència de gènere, accessibilitat i Policia Municipal

Dilluns 20 de febrer, la Policia Municipal de Terrassa amb la Unitat d'Atenció a la Víctima (UAV) durà a terme amb la col·laboració del Punt Lila i Prou Barreres, una jornada específica on es posarà de relleu com demanar ajuda en casos que es produeixi violència.

24 11 2022

Acte de celebració 10 anys "Pacte Terrassa Accessible"

Dijous 24 de novembre a les 18h tindrà lloc l'acte de celebració dels 10 anys del Pacte Terrassa Accessible a l'Auditori Goel (av. de Béjar, 299) i està obert a tota la ciutadania que estigui interessada en conèixer de més a prop la tasca que es duu a terme des del pacte. Hi participa l'Ajuntament i les diferents entitats que formen part de la Taula de Capacitats Diverses i Accessibilitat (ONCE, Apesote, Coordinadora Capaç i Prou Barreres).

21 11 2022

Pictogrames per fomentar l'accessibilitat als establiments del Parc Vallès

Pictograma d'exemple d'un supermercatLa regidora d'Accessibilitat i Capacitats diverses, Mònica Polo, i la gerent de Parc Vallès, Núria Gàndara, presentaran el projecte de pictogrames per fomentar l'accessibilitat als establiments d'aquest centre d'oci. Es tracta d'una iniciativa pionera a l'estat, ja que el Parc Vallès serà el primer centre comercial que comptarà amb unes senyalitzacions d'aquestes característiques.