Jordi Ballart és el nou alcalde de Terrassa després de guanyar les eleccions municipals encapçalant la candidatura de Tot per Terrassa (TxT) i de ser investit en el càrrec pel nou consistori sorgit dels comicis del 26 de maig de 2019.

Ballart va néixer a Terrassa el 8 de febrer de 1980 i és Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la UAB. Va estudiar a l'escola pública Lanaspa (EGB), a l'Institut Nicolau Copèrnic (BUP i COU) i a la UAB. També va cursar estudis de música i violí al Conservatori Municipal de Música de Terrassa i va formar part del Cor del Conservatori i de la seva Orquestra Juvenil.

Pel que fa a la seva trajectòria política, Jordi Ballart va ser alcalde de Terrassa entre els anys 2012 i 2017. Va entrar com a regidor a l'Ajuntament l'any 2005 i, en diferents etapes, va ser responsable de les regidories d'Imatge i Comunicació, Participació Ciutadana, Solidaritat i Cooperació i Joventut. També va ser tinent d'alcalde de Planificació Urbanística i Territori, a més de regidor d'Urbanisme, Obres Públiques, Mobilitat, Via Pública i Seguretat Ciutadana.