Terrassa Arts Visuals

Les arts visuals són presents a la ciutat a partir de les activitats i exposicions promogudes per galeries d'art, entitats, institucions, centres culturals i espais alternatius, així com dels nombrosos exemples d'art a l'espai públic.

Els objectius de disposar d'un departament municipal d'arts visuals passen per garantir l'accés a la ciutadania a les pràctiques artístiques contemporànies; oferir un marc de creació i difusió a la comunitat artística; i generar coneixement a través de l'art contemporani.

Terrassa Arts Visuals compta amb el Premi ACCA a la Iniciativa, de l'Associació Catalana de Crítics d'Art , el Premi Espais a la Creació i la Crítica d'Art a la Millor Publicació per Fèlix Bermeu. Vida soterrada de Paco Cao per al projecte Processos Oberts, i diversos premis LAUS entre els que es compten el d'Identitat Corporativa, el de Comunicació Institucional i el de Millor Campanya Integral de Baix Pressupost, entre d'altres.

Si voleu rebre informació sobre les activitats municipals d'arts visuals, podeu enviar un correu electrònic a: [email protected]

Terrassa Ciutat Pilot
Publicació final 
Juliol 2022

 

 

El Cicle Terrassa Comissariat 2021 obté un premi ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Audiovisual

El disseny de la publicació del cicle Terrassa Comissariat 2021 «Ciutat. El futur no té data», a cura de Federica Matelli i amb disseny de l'estudi Vanderpla, encapçalat pel dissenyador Eudald Van der Pla, ha rebut el premi ADG Laus 2022 de bronze a l'excel·lència en la categoria de Disseny gràfic - Editorial – Publicació Corporativa, un dels reconeixements més importants del món del disseny.

Veure la publicació guanyadora
Més informació