Terrassa Arts Visuals

Les arts visuals són presents a la ciutat a partir de les activitats i exposicions promogudes per galeries d'art, entitats, institucions, centres culturals i espais alternatius, així com dels nombrosos exemples d'art a l'espai públic.

Els objectius de disposar d'un departament municipal d'arts visuals passen per garantir l'accés a la ciutadania a les pràctiques artístiques contemporànies; oferir un marc de creació i difusió a la comunitat artística; i generar coneixement a través de l'art contemporani.

Terrassa Arts Visuals compta amb el Premi ACCA a la Iniciativa, de l'Associació Catalana de Crítics d'Art , el Premi Espais a la Creació i la Crítica d'Art a la Millor Publicació per Fèlix Bermeu. Vida soterrada de Paco Cao per al projecte Processos Oberts, i diversos premis LAUS entre els que es compten el d'Identitat Corporativa, el de Comunicació Institucional i el de Millor Campanya Integral de Baix Pressupost, entre d'altres.

Si voleu rebre informació sobre les activitats municipals d'arts visuals, podeu enviar un correu electrònic a: [email protected]

En exposició:

Sala Muncunill
No hay tierra más allá
Urati Laboratori
Dins la programació del Festival TNT
Del 30 de setembre al 2 d'octubre
Horari: 30 de setembre i 1 d'octubre de 16 a 21 h.
El dia 2 d'octubre d'11 a 14 h i de 16 a 21 h.
El dia 3 d'octubre d'11 a 14 h.
Preu: 3 euros. Compra d'entrades a la web del TNT i a la taquilla del Teatre Alegria.

 

Terrassa Comissariat 2021 (EspaiDos)
La gran festa
Artista: Enric Maurí
Del 10 de setembre al 17 d'octubre