És voluntat de l'Ajuntament de Terrassa minimitzar els riscos en tractaments fitosanitaris i de fet es porta a terme una política de "Lluita integrada", és a dir, abans de fer un tractament s'han aplicat totes les mesures correctores naturals. En alguns casos, es fan servir productes de baixa o nul·la toxicitat com sabó potàssic o productes vegetals. Només quan el problema esdevé plaga es tracta amb productes químics.

Les persones que tenen problemes de Sensibilitat Química Múltiple (SQM), o aquelles que senzillament vulguin ser avisades puntualment abans de qualsevol tractament, poden fer-ho enviant un correu electrònic a l'adreça gestio.espai.public@terrassa.cat posant en l'assumpte:  Avís de tractament químic fitosanitari.

03 09 2018

Avís de treballs en arbrat la nit del 3 de setembre de 2018

Dins l'estratègia de lluita integrada pel control de plagues als arbres de la ciutat de Terrassa, s'ha previst fer una actuació amb un adob foliar (Vegex Fos Soap) per millorar l'estat dels arbres, la nit del dilluns 3 a dimarts 4 de setembre.

09 08 2018

Avís de treballs en arbrat la nit del 13 d'agost de 2018

Dins l'estratègia de lluita integrada pel control de plagues als arbres de la ciutat de Terrassa s'ha previst fer una actuació amb un adob foliar (Vegex Fos Soap), per millorar l'estat dels arbres, la nit del dilluns 13 a dimarts 14 d'agost.

19 06 2018

Avís de treballs en arbrat la nit del 21 de juny

Dins l'estratègia de lluita integrada pel control de plagues als arbres de la ciutat de Terrassa s'ha previst fer una actuació amb un adob foliar (Vegex Fos Soap), per millorar l'estat dels arbres.

8 11 2017

Avís de tractament dies 8, 12 i 13 de novembre

Dins l'estratègia de lluita integrada pel control de plagues als arbres i arbustives de la ciutat de Terrassa, s'ha previst realitzar un tractament fungicida amb Fosetil-Al per a prevenir i disminuir la propagació del xancre als xipresos, el dimecres dia 8 de novembre i un tractament biològic amb Bacillus thuringiensins pel control de processionària als pins la nit de diumenge 12 de novembre a dilluns 13 i la nit del dilluns 13 de novembre a dimarts 14.

9 11 2017

Avís de tractament biològic dia 9 de novembre

Dins l'estratègia de lluita integrada pel control de plagues als arbres de la ciutat de Terrassa, s'ha previst realitzar un tractament biològic amb Bacillus thuringiensins pel control de processionària als pins la nit del dijous dia 9 de novembre a divendres dia 10 al Parc de Vallparadís.

1 11 2017

Avís de tractament biològic dies 1 i 2 de novembre

Dins l'estratègia de lluita integrada pel control de plagues als arbres de la ciutat de Terrassa, s'ha previst realitzar un tractament biològic amb Bacillus thuringiensins pel control de processionària als pins les nits dels dies 1 i 2 de novembre, en horari de 23.00h a 6.00h.

29 10 2017

Avís de tractament biològic dies 29 i 30 d'octubre

Dins l'estratègia de lluita integrada pel control de plagues als arbres de la ciutat de Terrassa, s'ha previst realitzar un tractament biològic amb Bacillus thuringiensins pel control de processionària als pins la nit de diumenge 29 d'octubre a dilluns 30 i la nit del dilluns 30 d'octubre a dimarts 31.

19 10 2017

Avís de tractament biològic dia 19 d'octubre

Dins l'estratègia de lluita integrada pel control de plagues als arbres de la ciutat de Terrassa, s'ha previst realitzar un tractament biològic amb Bacillus thuringiensins pel control de processionària als pins la nit del dijous 19 d'octubre al divendres 20 d'octubre.

16 10 2017

Avís de tractament biològic els dies 16, 17 i 18 d'octubre

Dins l'estratègia de lluita integrada pel control de plagues als arbres de la ciutat de Terrassa, s'ha previst realitzar un tractament biològic amb Bacillus thuringiensis pel control de Processionària als Pins i Cedres les nits dels dies 16, 17 i 18 d'octubre, en horari nocturn entre les 0,00h i les 6,00h.