Mascota BD2

Sóc la Bededós, vaig néixer l'any 2011 quan la Biblioteca districte 2 va commemorar el seu desè aniversari i va organitzar un concurs popular per triar la seva mascota. 

El concurs estava obert a persones de totes les edats i s'hi van presentar més de 65 propostes. La tria va ser molt difícil! 

Finalment, va guanyar el disseny de la Sílvia Negra que a la gran festa de presentació de la mascota va dir "Entre el meu pare i jo vam començar a dibuixar i a posar-hi diversos detalls fins que va acabar així. És un llibre que el llom és com si pugés i fes la cara. No té sentit. És mig llibre, mig alguna cosa imaginària d'un llibre."

Des d'aleshores participo en les visites escolars i, com que m'estimo molt els contes, explico als més menuts com s'han de tractar i cuidar. També ajudo a presentar les novetats, i a vegades, quan hi ha molt xivarri a la sala, demano una mica de silenci.


 Un bon dia la Maria Teresa Roncal, alumna de l'Escola d'Art Municipal de Terrassa, es va inspirar en la il·lustració de la Sílvia i en va fer una versió en fang que podeu  trobar al taulell de préstec i informació de la sala infantil. 
 

I uns anys més tard, la Montse Martínez n'ha fet una versió en roba més 
tendra i suau que sempre és present a les visites escolars que els més petits fan a la biblioteca.  
 
 
Em fareu molt feliç si veniu a visitar-me!