Sesión de "Cerquem Salut!" en la Bd6Les biblioteques districte 2 i districte 6 juntament amb el Consorci Sanitari de Terrassa organitzen unes xerrades per a un estil de vida saludable, realitzades per professionals sanitaris de diversos Centres d'Atenció Primària i tracten temes que són d'interès general relacionats amb la salut.

L'interès creixent entre els usuaris i usuàries per aquest tipus d'activitats ha propiciat la creació d'un cicle que fos el marc per totes aquestes xerrades. El nom escollit va ser Cerquem Salut, i es porta a terme d'octubre a juny.

Les sessions tenen una periodicitat mensual i es realitzen sempre a les 6 de la tarda. L'accés és lliure i gratuït i durant el curs es fan sessions ben diverses. Els professionals del Consorci Sanitari de Terrassa donen consells, entre d'altres, sobre com deixar de fumar, com gestionar l'estrès amb tècniques de relaxació o com millorar la vostra higiene postural.

Programació de xerrades del curs 2021-2022:

Dimarts, 28 de juny:

  • 18:00h a la Biblioteca Districte 2 dins el Cicle que promou el CAP Est "Parlem de Salut al Barri", us oferim la xerrada "I TU, COM ET SENTS?" a càrrec de les persones referents de Benestar Emocional i Comunitari ens vindran a parlar de les emocions. Obert a totes les edats. Durada aproximada: 60 minuts. Places limitades. Cal inscripció prèvia. Per a més informació i inscripcions: Biblioteca districte 2 - Carrer Sant Cosme, 157 - Telèfon 93 786 91 62 - [email protected]

Descarrega el programa

 

Informació complementària: