Cicle Gaudí: Circuit estable de Cinema Català

El Cicle Gaudí, és un projecte organitzat conjuntament amb l'Acadèmia de Cinema Català, per tal d'apropar als espectadors i espectadores el cinema produït a Catalunya.

Amb l'objectiu d'apropar al Cinema a d'altres zones de la ciutat s'ofereix en espais descentralitzats per tal de fidelitzar nou públic i fer més accessible la cultura del cinema.

Aquest projecte compta amb el Suport de Projectes Audiovisuals de l'Ajuntament de Terrassa i amb la imprescindible col·laboració de l'Associació de Veïnes i VeIns del barri d'Egara i l'associació Grup de Dones d'Egara.

El Cicle Gaudí apropa al territori una oferta diversa, actual i de qualitat del nostre cinema.

 

Properes projeccions:

Escape Room, d'Hèctor Claramunt

  • Divendres, 16 de setembre 2022 a les 21:30 h al pati de l'Associació de Veïns del barri d'Ègara (pl. de la Immaculada, 4). Per accedir a la projecció cal fer la reserva d'entrada indicant el nom i cognoms al correu electrònic [email protected]
  • Sinopsi: Escape Room és l'adaptació cinematogràfica de l'obra de teatre dirigida per Hèctor Claramunt i protagonitzada per Joel Joan. Dues parelles, una nit en un "escape room" i 90 min. L'única manera d'escapar serà posant a prova la seva amistat, enfrontant-se a la veritat i superant un seguit d'enigmes perfectes per a l'ocasió. Ho aconseguiran? Definida com "l'única comèdia catalana de l'any", Escape Room combina l'humor i la intriga per fer-nos passar una molt bona estona.
  • Amb Joel Joan, Ivan Massagué, Paula Vives, Mònica Pérez i Ferran Carvajal.
  • Pel·lícula no recomanada per a infants menors de 12 anys.
  • Trailer de la pel·lícula

 

Toscana, de Pau Durà.

Divendres, 21 d'octubre de 2022 a les 21:00 h a l'Escola Nova Electra. Per accedir a la projecció cal fer la reserva d'entrada indicant el nom i cognoms al correu electrònic [email protected]

  • Sinopsi: Amb un pot ple d'esperma a la butxaca camí a la clínica on l'espera la seva dona per a fer una fecundació in-vitro, en Santi, un crític culinari d'uns quaranta anys, xoca amb un cotxe que es dona a la fugida. Buscant ajuda, queda atrapat al restaurant Toscana, un local amb evidents problemes econòmics on, a punta d'escopeta, un antic cuiner reclama la seva quitança a l'amo d'aquest.
  • Amb Francesc Orella, Edu Soto, Malena Alterio i Pau Durà.
  • Pel·lícula no recomanada a infants menors de 7 anys.
  • Tràiler de la pel·lícula

 

Per a més informació del Cicle Gaudí a: