Cicle Gaudí: Circuit estable de Cinema Català

El Cicle Gaudí, és un projecte organitzat conjuntament amb l'Acadèmia de Cinema Català, per tal d'apropar als espectadors i espectadores el cinema produït a Catalunya.

Amb l'objectiu d'apropar al Cinema a d'altres zones de la ciutat s'ofereix en espais descentralitzats per tal de fidelitzar nou públic i fer més accessible la cultura del cinema.

Aquest projecte compta amb el Suport de Projectes Audiovisuals de l'Ajuntament de Terrassa i amb la imprescindible col·laboració de l'Associació de Veïnes i VeIns del barri d'Egara i l'associació Grup de Dones d'Egara.

El Cicle Gaudí apropa al territori una oferta diversa, actual i de qualitat del nostre cinema.

 

Properes projeccions:

La voluntària, de Nely Reguera.

Divendres, 16 de desembre de 2022 a les 21:00 h a l'Escola Nova Electra. Per accedir a la projecció cal fer la reserva d'entrada indicant el nom i cognoms al correu electrònic [email protected]

  • Sinopsi: la Marisa, una doctora recentment jubilada cansada de comparar-se amb les seves amigues decideix viatjar a un camp de refugiats a Grècia on, aparentment, busquen gent com ella. Un cop allà es troba una realitat totalment diferent de la que esperava i comença a entendre que existeixen uns límits entre estimar i sentir-se útil.
  • Amb Carmen Machi, Itsaso Arana, Arnau Comas, Dèlia Brufau, Yohan Levy i Henrietta Rauth.
  • Pel·lícula no recomanada a infants menors de 7 anys.
  • Tràiler de la pel·lícula

 

Per a més informació del Cicle Gaudí a: