Cicle Gaudí: Circuit estable de Cinema Català

El Cicle Gaudí, és un projecte organitzat conjuntament amb l'Acadèmia de Cinema Català, per tal d'apropar als espectadors i espectadores el cinema produït a Catalunya.

Amb l'objectiu d'apropar al Cinema a d'altres zones de la ciutat s'ofereix en espais descentralitzats per tal de fidelitzar nou públic i fer més accessible la cultura del cinema.

Aquest projecte compta amb el Suport de Projectes Audiovisuals de l'Ajuntament de Terrassa i amb la imprescindible col·laboració de l'Associació de Veïnes i VeIns del barri d'Egara, de l'associació Grup de Dones d'Egara i l'AMPA de l'escola La Nova Electra.

El Cicle Gaudí apropa al territori una oferta diversa, actual i de qualitat del nostre cinema.

Amb la col·laboració de: Associació de Veïnes i Veïns del Barri d'Ègara, Grup de Dones d'Egara i AMPA de l'Escola La Nova Electra

Web del Cicle Gaudí i web de l'Academia del cinema

 

Properes projeccions:

Un cel de plom, de Miquel Romans.

Divendres, 15 de desembre a les 21.00 h. A la sala polivalent de l'Escola de La Nova Electra (Plaça d'Electra, 15). El preu de l'entrada és de 4,5 euros però us podeu beneficiar d'un descompte si feu la reserva d'entrada indicant el nom i cognoms al correu electrònic [email protected].

Sinopsi: L'any 1945, amb l'alliberament dels camps nazis, Neus Català, jove republicana feminista, torna a França després d'haver estat empresonada per l'exèrcit alemany. Mentre recupera la seva vida en llibertat, rememora els fets viscuts un any abans, quan amb un grup de dones va sabotejar la fàbrica de producció de bales on els nazis les feien treballar, a Txecoslovàquia. Van ser conegudes com El Comando de les Gandules. Però la veritable resistència de la Neus Català tot just acaba de començar: la lluita per la memòria.

 •  Versió original en català, francès i alemany.
 • Tràiler
 • Amb Nausicaa Bonnín, Iria del Río, Rachel Lascar, Natalia Barrientos i Nuria Campbell.

 

Els encantats, d'Elena Trapé.

Divendres, 17 de novembre a les 21.00 h. A la sala polivalent de l'Escola de La Nova Electra (Plaça d'Electra, 15). El preu de l'entrada és de 4,5 euros però us podeu beneficiar d'un descompte si feu la reserva d'entrada indicant el nom i cognoms al correu electrònic [email protected]

Sinopsi: Després de la seva recent separació, la Irene s'enfronta per primera vegada a l'absència de la seva filla de quatre anys, que està passant uns dies amb el seu pare. Incapaç d'adaptar-se a aquesta nova realitat, decideix viatjar a un petit poble del Pirineu català on té una casa, buscant recuperar la seguretat i la calma que sent que fa temps que ha perdut. Però el poble, que en el passat va ser tan familiar, es presenta tan aclaparador com la seva nova vida i l'acabarà forçant a enfrontar-se a les seves pors.

 • Versió original en català i castellà.
 • Tràlier
 • Amb Laia Costa, Daniel Pérez Prada, Ainara Elejalde, Aina Clotet i Pep Cruz.

 

Las buenas compañías, de Sílvia Munt.

Divendres, 20 d'octubre a les 21.00 h. A la sala polivalent de l'Escola de La Nova Electra (Plaça d'Electra, 15). El preu de l'entrada és de 4,5 euros però us podeu beneficiar d'un descompte si feu la reserva d'entrada indicant el nom i cognoms al correu electrònic [email protected]

Sinopsi: L'estiu del 1977 la Bea de setze anys decideix unir-se al grup de dones de Rentería que lluita per visibilitzar la causa feminista i aconseguir l'aprovació del dret a l'avortament. A mesura que passen els mesos teixirà una amistat molt especial amb la Miren, una noia una mica més gran que ella, i de bona família. El compromís polític i la relació amb la Miren convertiran aquell estiu en una etapa que marcarà un abans i un després a la vida de la Bea.

 • Versió original en castellà.
 • Tràiler
 • Amb Alicia Falcó, Elena Tarrats, Itziar Ituño, Ainhoa Santamaría, María Cerezuela, Nagore Cenizo Arroyo, Heren de Lucas, Sara Barroeta, Mikel Laskurain, Iván Massagué, Mikel Tello, Miguel Garcés, Itziar Aizpuru i Garazi Urkola.

 

20.000 especies de abejas, d'Estibaliz Urresola Solaguren 

Divendres, 15 de setembre a les 21.30 h. Al pati de l'Associació de Veïns del barri d'Ègara (Plaça de la Immaculada, 4  - entrada pel carrer de l'Ariejà). El preu de l'entrada és de 4,5 euros però us podeu beneficiar d'un descompte si feu la reserva d'entrada indicant el nom i cognoms al correu electrònic [email protected]

Sinopsi: Cocó, de vuit anys, no encaixa amb les expectatives del seu entorn i no entén per què insisteixen a dir-li Aitor. No es reconeix en aquest nom ni en la mirada dels altres. La seva mare Ane, que es troba en una profunda crisi professional i sentimental, aprofita les vacances per viatjar amb els seus tres fills a la casa familiar on viu la seva mare i la seva tieta apicultora. Aquest estiu canviarà les seves vides i obligarà a les dones de tres generacions molt diferents a enfrontar-se als seus dubtes i temors.

 • Versió original en català i eusquera
 • Tràiler
 • Amb Sofía Otero, Patricia López Arnaiz, Miguel Garcés i Ane Gabarain.

 

 

 

 

 

 

 

 

 •