Ajuntament i entitats de la Taula local de Capacitats Diverses i Accessibilitat van obrir al maig el segon concurs per dissenyar la imatge del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 2021.

 

Propostes rebudes

via GIPHY

El concurs va rebre més de 90 propostes elaborades amb diferents tècniques, incloent el dibuix a mà, el dibuix digital, o la fotografia. 

Podeu consultar-les totes fent clic aquí.

Torna a l'índex

Disseny guanyador

disseny guanyador. "Amor"bilitat de Marta Benedí

El disseny guanyador té les dades següents:

  • Títol: "Amor"bilitat
  • Autora: Marta Benedí
  • Descripció: Els engranatges representen les discapacitats, i uns braços bles ajuden a "rodar" amb l'estima. El resultat d'aquesta "màquina" és l'amor. En realitat, així hauria de ser: tot funciona correctament quan fem les accions desde dintre.

El disseny guanyador serà el cartell del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 2021 i l'exposarem arreu de la ciutat pels volts del 3 de desembre. 

Ha estat triat per un jurat de 15 persones representants d'entitats de la Taula local de Capacitats Diverses i Accessibitat, de l'Oficina de Capacitats Diverses i les regidories de Capacitats Diverses i de Salut.

Torna a l'índex

Exposició virtual per a la Festa Major de Terrassa

Sala de l'exposició virtual del concurs per dissenyar la imatge del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

En el marc de la Festa Major de Terrassa, hem obert una exposició virtual que apropa les propostes recollides i el disseny guanyador a tota la ciutadania per fer visibles les capacitats i els drets de les persones amb discapacitat.

L'exposició serà visitable entre el 2 i l'11 de juliol al següent enllaç https://emaze.me/dipd2021

Torna a l'índex

Més informació