Mascota BD4

Hola! Sóc en Quico, un pallasso al que li agrada llegir.  

El meu creador és l'Hugo Anguita Pérez, que em va dibuixar amb només 4 anys. Vaig quedar tant xulo que va decidir presentar-me a un concurs per a la mascota de la Biblioteca Districte 4. Va resultar guanyador i, durant una Gala al 4t Festival de Circ de La Maurina (2012), els presentadors, El Maestro (Cristina Quiñones) i Negrucho (Alexis Páez), li van fer lliurament del premi.

Des de 2012, visc a la Biblioteca Districte 4 i m'han fet la mascota oficial. M'agrada moltíssim viure entre llibres perquè he trobat un munt d'amics i amigues que no coneixia. Diuen que sóc vital i optimista i potser tenen raó, perquè els llibres que més m'agraden són els que fan riure. I a vosaltres?

Cada dia descobreixo alguna cosa nova mentre tinc cura dels meus amics de la biblioteca: animals que no coneixia, aventures al mar o a la muntanya, històries de por, endevinalles, …

 

Viure a la Biblioteca Districte 4  és ideal per un pallasso com jo, tinc el meu espai per explicar els contes que més m'agraden i estic molt a prop del Festival de Circ que cada any es celebra a La Maurina.

Em voleu conèixer? Us convido a venir a la meva biblioteca, que també és la vostra, per passar una bona estona llegint i escoltant contes.