Avís important: Com a mesura preventiva per a evitar la propagació del coronavirus, s'han anul·lat o modificat algunes de les prestacions d'aquest servei. Per a més informació i actualitat, contacteu amb la vostra biblioteca.

Posem a la vostra disposició diferents ordinadors des d'on us podreu connectar a Internet, utilitzar el correu electrònic i eines d'ofimàtica. El servei és gratuït. Podreu imprimir els treballs o les consultes que realitzeu (cal que aboneu el preu públic corresponent vigent).

Teniu al vostre abast sessions de 10, 30 i 60 minuts, amb un límit de tres sessions diàries per biblioteca i un total de cinquanta sessions al mes. Les sessions de seixanta minuts són reservables, per tant podeu reservar fins a tres sessions de manera consecutiva a la mateixa biblioteca en un dia. Per garantir-vos l'ús del servei quan us sigui més convenient, us recomanem que feu una reserva prèvia de l'ordinador on us voleu connectar. La reserva es guarda fins 10 minuts després de l'hora d'inici, i passat aquest temps, la sessió reservada caduca i s'allibera el terminal. Les consultes en els ordinadors de 10 minuts no us descomptaran cap sessió.

Podeu consultar en línia el resum de la vostra activitat al servei d'Internet i +.

A totes les biblioteques hi trobareu un terminal amb lector de DNI electrònic.

Per tal de fer els vostres tràmits amb el DNI electrònic us recomanem que reserveu amb antel·lació el terminal del grup adults que té el lector.

  • a la bct els terminals 2, 3,4, 7 i 20 (sessió de 30 minuts, no reservables) i 1 i 21 (sessió ràpida, no reservable) tots ells de l'àrea general
  • a la bd2 és el terminal 3 (sessió d'1 hora, reservable)
  • a la bd3 són tots els terminal per a adults indistintament del tipus de sessió
  • a la bd4 és el terminal 6 (sessió d'1 hora, reservable)
  • a la bd5 és el terminal 2 i 4 (sessió d'una hora, reservable), i el 1 terminal (sessió ràpida, no reservable) 
  • a la bd6 és el terminal 4 (sessió d'1 hora, reservable)

Més informació

  • Parella TIC Programa per facilitar el coneixement de les eines informàtiques a les persones que hi estiguin interessades, de la mà de joves estudiants.