Time Use Week 2021

Del 25 al 29 d'octubre del 2021 es va celebrar la Time Use Week 2021, corresponent a la 8a Setmana dels Horaris, després que el 2020 encetés la seva faceta més internacional. 

Una setmana on es va debatre sobre un nou model social del temps, més equilibrat en la relació laboral-personal, més saludable, més satisfactori i més just per a tothom. Un any més Terrassa hi fou present.

Debats i conferències sobre la setmana dels 4 dies, la fi del canvi d'hora i propostes sobre polítiques del temps van emplenar el programa i també es va aprofitar per presentar la xarxa de governs a favor de les polítiques del temps (Network of Local and Regional Governments For Time Use Policies).

Aquí hi trobareu tots el vídeos a disposició.

La setmana es va complementar amb el 43è congrés anual de l'IATUR, un fòrum de gent interessada en els aspectes dels usos del temps i es va clausurar amb la signatura oficial de la Declaració de Barcelona sobre les polítiques de temps. Aquesta declaració vol crear un marc comú pel desenvolupament de polítiques del temps a tot Europa i l''Ajuntament de Terrassa en va ser signant, conjuntament amb d'altres municipis i entitats.

La regidora Jennifer Ramírez signant la Declaració de Barcelona sobre les polítiques del temps

La regidora Jennifer Ramírez signant la Declaració de Barcelona sobre Polítiques de Temps