Subvencions per a projectes, activitats o serveis
 
L'Ajuntament de Terrassa convoca anualment subvencions adreçades al foment de projectes, activitats i serveis d'utilitat pública i interès social per a aquelles entitats que duguin a terme actuacions d'interès públic i social dins del terme municipal de Terrassa, que complementin la competència municipal i responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi, dins dels diferents àmbits d'actuació municipal.
 
  • Termini: ampliat fins l'1 de febrer (inclòs)
 
Des del nostre Servei, subvencionem projectes en les línies de:
  • Promoció de Campus
  • Divulgació del coneixement
A la Seu Electrònica podeu trobar tota la informació i podeu descarregar-vos el model de memòria del projecte per tal d'anar preparant-lo. També teniu disponible la guia per a la presentació de sol·licituds. 
A més, per aquesta convocatòria presentem dues novetats per facilitar-vos la feina i resoldre qualsevol dubte que us trobeu en el camí:
  • Infografia – que inclou tota la informació i els enllaços que us seran d'utilitat.
  • Videotutorial – per ajudar-vos a fer la sol·licitud pas a pas.
La nova convocatòria és similar a la dels dos darrers anys però, com a cada edició, també hem preparat dues sessions informatives, que enguany es faran una en modalitat presencial i l'altre en línia, i a les quals ja us hi podeu inscriure mitjançant aquest formulari.

Les sessions tindran lloc:
  • Dimecres, 11 de gener de 18 a 20 h en modalitat presencial a l'Espai de les entitats – Casal Cívic Vapor Gran (Passeig Vapor Gran 39-41, passatge B)
  • Dijous, 12 de gener de 10 a 1 h en modalitat online. Us podeu inscriure a la sessió que més us convingui, us enviarem confirmació i l'enllaç per poder connectar-vos si heu escollit la sessió online. 
Recordeu, el termini acaba el 30 de gener!