Amb l'objectiu d'acostar la lectura a la ciutadania la bct xarxa programa habitualment trobades entre els lectors i els seus escriptors preferits.

Adreçat tant a persones adultes com a joves i infants i sobretot a les que assisteixen als nostres clubs de lectura i tallers d'escriptura.

Les trobades contemplen autors i autores de tots els gèneres i estils, dirigides a totes les edats i públics. Sou convidats a gaudir de la conversa i de l'encontre amb aquells qui, amb les seves paraules escrites, ens fan somiar, riure o emocionar.

Pel què fa als escriptors catalans agraïm la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes.

D'altra banda, la Col·lecció local de la bct xarxa preserva el patrimoni documental de la ciutat, en garanteix l'accés i promociona la cultura terrassenca. Acull el punt de vista històric, però també l'actual. En aquest sentit, la biblioteca esdevé l'espai on els autors i autores terrassencs poden donar a conèixer les seves novetats. Aprofitem l'avinentesa per a convidar els escriptors, investigadors, historiadors, artistes... a fer una presentació pública a una de les nostres biblioteques.

Properes sessions: 

  • Tertúlia literària sobre la novel·la "Dos taüts negres i dos de blancs" de Pep Coll, a càrrec de l'autor. Amb el maridatge musical de Carlos Salazar i Santi Ortiz de l'Espai Musical de Terrassa. Dijous, 17 d'octubre a les 18.30 h a la Biblioteca districte 5.
  • Presentació del llibre "Jo sóc vosaltres. Sis poetes de Síria" de Mohamad Bitari que estarà acompanyat de la música de Massinissa Aït-ahmed i la veu de Rosa Cadafalch. Activitat organitzada pel Festival Poètic Rauxa. Dimecres, 27 de novembre a les 18.30 h a la Biblioteca districte 2. 
  • Tertúlia sobre el poemari "La casa de la  misericòrdia", de Joan Margarit. Amb la presència de l'autor. Dilluns, 2 de desembre a les 18.00 h a la Biblioteca districte 4.
  • Presentació del llibre "Ventres de paper" de Laia Asso, amb la col·laboració de la llibreria Synusia. Dimecres, 11 de desembre a les 18.30 h a la Biblioteca districte 2. 

Més informació