Amb l'objectiu d'acostar la lectura a la ciutadania la bct xarxa programa habitualment trobades entre els lectors i els seus escriptors preferits.

Adreçat tant a persones adultes com a joves i infants i sobretot a les que assisteixen als nostres clubs de lectura i tallers d'escriptura.

Les trobades contemplen autors i autores de tots els gèneres i estils, dirigides a totes les edats i públics. Sou convidats a gaudir de la conversa i de l'encontre amb aquells qui, amb les seves paraules escrites, ens fan somiar, riure o emocionar.

Pel què fa als escriptors catalans agraïm la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes.

D'altra banda, la Col·lecció local de la bct xarxa preserva el patrimoni documental de la ciutat, en garanteix l'accés i promociona la cultura terrassenca. Acull el punt de vista històric, però també l'actual. En aquest sentit, la biblioteca esdevé l'espai on els autors i autores terrassencs poden donar a conèixer les seves novetats. Aprofitem l'avinentesa per a convidar els escriptors, investigadors, historiadors, artistes... a fer una presentació pública a una de les nostres biblioteques.

Properes sessions: 

  • Presentació del llibre 85 anys de marxa atlètica a Terrassa (1930-2015) de Bernat Serran Jiménez. Edicions Cossetània. Divendres, 1 de març a les 19.00 h a la Biblioteca Central de Terrassa.
  • Presentació del llibre Dones úniques de Montse Barderi. Amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Divendres, 8 de març a les 18.00 h a la Biblioteca districte 2.
  • Presentació del llibre Ànima d'acer d'Anna Casamitjana i Costa. Amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Divendres, 8 de març a les 19.00 h a la Biblioteca Central de Terrassa.
  • Presentació del llibre El càtar proscrit, a càrrec de Jaume Clotet. Divendres, 26 d'abril a les 17.30 h a la Biblioteca districte 4.

 

Més informació