Des de fa molts anys, Terrassa aposta fort pel món universitari i la recerca com a vies de desenvolupament estratègic i territorial. Des de llavors, han estat moltes les iniciatives que s'han posat en marxa a la nostra ciutat per tal de consolidar aquest model. 

Avui podem afirmar, amb satisfacció, que amb la presència de 4 universitats (UPC, UAB, UB i UOC) que sumen un total de 5 centres universitaris i de formació superior, 1 facultat i 1 hospital universitari, Terrassa ofereix prop de 150 titulacions per aquest nou curs 2022-2023 i es consolida d'aquesta manera com a segon campus urbà de Catalunya, amb excel·lents oportunitats per al vostre desenvolupament professional i personal. 

A tota aquesta oferta docent, cal sumar tot un seguit de serveis de ciutat especialment adreçat a la comunitat universitària. Amb el projecte campus urbà Terrassa Universitària – Campus urbà, potenciem encara més els bons canals de relació universitat-ciutat facilitant tota la informació essencial al voltant de l'àmbit universitari: des de l'oferta d'estudis fins als serveis, passant per l'oci, la cultura o l'habitatge. 

Tot plegat fa que puguem parlar de Terrassa com un dels campus universitaris urbans més importants del nostre país.

Video promocional de Terrassa Universitària

Terrassa Universitària
Per tal de donar a conèixer el campus Terrassa Universitària, posicionar-la i atraure alumnes més enllà de la ciutat, el Consell Municipal Universitari de Terrassa i l'Ajuntament de Terrassa porten a terme tot un seguit d'accions promocionals.

Podeu accedir a més informació a través de la web de Terrassa Universitària

Plànol Campus urbà de Terrassa

Malgrat que el Campus urbà de Terrassa abasta tota la ciutat, la majoria d'escoles i centres universitaris es concentren en un espai determinat. I el mateix passa amb els serveis. Per tal de visualitzar-ho sobre el territori, s'ha realitzat un plànol amb la ubicació de tots ells. 

El trobareu als Punts d'Informació Universitària i també us el podeu descarregar clicant en la imatge.

Plano Universitari de Terrassa