Del 28 de setembre al 2 d'octubre de 2022

TNT és un festival de nous llenguatges artístics, és la transformació del futur en present, és provocació, incomoditat, experimentació, diversió i, també, vulnerabilitat. I enguany celebra la seva 15a edició.

El festival recolza pràctiques artístiques crítiques i compromeses. Estèticament obre el ventall a totes les possibilitats del nostre temps, impulsant nous formats i desbordaments de l'escena. Conceptualment, treballa amb artistes implicats amb els conflictes dels nostres temps com l'ecologia, la desigualtat, el gènere i la diversitat o l'hegemonia de les noves tecnologies.

Les propostes del TNT interaccionen amb altres disciplines artístiques que permeten obrir l'escena a noves comunitats, tant de creadors com de públics, i treballa sempre en xarxa amb d'altres institucions, centres educatius, col·lectius locals organitzats i ciutadania en general per tal d'expandir l'arrelament del festival al seu territori: la ciutat de Terrassa.

Durant el TNT, volem generar una suspensió en el temps i en l'espai, un cap de setmana durant el qual un grup d'artistes i públic es reuneixin per trencar la quotidianitat i generar un espai comú de debat crític, artístic, d'experimentació i, sempre, de celebració.

  • Programació i entrades a la pàgina web tnt.cat