Carnet de la biblioteca

El carnet de la biblioteca és la targeta que us identificarà com a usuaris de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona. 

Amb el carnet podreu fer ús dels diversos serveis que us oferim: préstec, préstec interbibliotecari, accés a Internet amb els ordinadors de la biblioteca o a través de la xarxa Wi-Fi, ofimàtica, participació als clubs de lectura i als tallers d'escriptura, així com de les accions formatives que es programin. 

També podreu consultar recursos electrònics (enciclopèdies,  bases de dades i eines diverses d'informació),  descarregar-vos audiollibres, consultar la selecció de webs que us preparem dia a dia, proposar una compra, entre d'altres. 
 

El carnet és gratuït i el poden sol·licitar tots els ciutadans. És personal i instransferible, i el seu ús suposa l'acceptació de la "Normativa reguladora per a l'obtenció del carnet d'usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i l'ús dels serveis bibliotecaris vinculats".

És vàlid per a totes les biblioteques públiques de Catalunya i també us permet gaudir d'importants avantatges en el món de la cultura.
 

 

Sol·licitud per a persones usuàries

Podeu sol·licitar el carnet a través d'Internet. Haureu d'indicar a quina biblioteca us va bé recollir-lo i presentar algun d'aquests documents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència per acreditar la vostra identitat. Fer-me el carnet per Internet.
 

 

Sol·licitud per a entitats

Si sou una entitat i necessiteu els nostres serveis, caldrà que us feu el carnet d'entitat. Podeu tramitar per Internet o emplenar el formulari i portar-lo a la biblioteca que tingueu més a prop. Amb el carnet us podreu endur en préstec lots de llibres, utilitzar les sales de treball o les sales polivalents, i les aules d'informàtica i internet.
 

 

Més informació