Llibres de la col·lecció Catàlegs del MuseuPublicacions del MdT que complementen les exposicions temporals de llarga durada que es poden visitar a la Sala del Tinellet del Castell Cartoixa de Vallparadís.

Són una eina imprescindible per difondre el patrimoni museístic municipal, sovint no exposat de forma permanent.

L'any 2016 s'inicia una nova línia de publicacions mitjançant llibres electrònics que es poden descarregar de forma gratuïta, per les plataformes iBookstore o Google Play o prement la imatge de la portada (format pdf).

Relació de títols publicats:

Portada del catàleg "Dona i artista. La col·lecció del Museu de Terrassa". Prémer la imatge per descarregar document en format pdf

"Dona i artista. La col·lecció del Museu de Terrassa" 

Es pot descarregar en els següents formats: Google PlayiBookstore o bé prement la imatge de la portada (pdf).

 

 

 

 

Portada del llibre electrònic "Gabinet de col·leccionista"

"Gabinet de col·leccionista". Es pot descarregar en els següents formats: Google PlayiBookstore o bé prement la imatge de la portada (pdf).

 

 

 

 

 

 

Llibre electrònic: "El nu a la col·lecció del Museu". Obre en finestra nova.

"El Nu a la col·lecció del Museu de Terrassa". Es pot descarregar en els següents formats: AndroidIOS o bé prement la imatge de la portada (pdf).

 

 

 

 

 

Del 1994 al 2015, el Museu de Terrassa va publicar 22 títols dins de la Col·lecció de Catàlegs del Museu. Aquestes publicacions es poden adquirir a les seccions del Museu de Terrassa, amb un preu de venda al públic de 10 €. 

Relació de catàlegs publicats: