El Dia per la Visibilitat Lèsbica té l'objectiu de fer visibles les lesbianes en la seva doble discriminació per ser dones i lesbianes. Es porta a terme a diversos països en dates diferents però cada estat ho ha adaptat al seu calendari segons els esdeveniments a recordar , tot i que no hi ha una data consensuada. A Catalunya se celebra el 26 d'abril una data  entre el 8 de març, dia internacional de les dones i el 17 de maig, Dia Internacional contra la homofòbia, la lesbofòbia, la transfòbia i la bifòbia.

En diferents llocs del món es fa una crida a visibilitzar-se en l'espai públic i al compromís per fer polítiques que reconeguin la doble discriminació i per tal d'avançar cap a la igualtat jurídica i real de les lesbianes.

Des del Servei LGTBI+ es proposa una campanya a través de les xarxes socials per celebrar les diferents formes d'estimar, ser i sentir, sota el lema Terrassa Diversa​, el qual agruparà les diverses diades per la visibilitat LGTBI+ amb el hashtag #TerrassaDiversa. Us animem a seguir-nos a través del canal @generesterrassa, on podreu trobar-hi també les publicacions relacionades amb aquesta jornada commemorativa.​