Terrassa ha esdevingut novament seu de la Mobile Week Catalunya. La ciutat va acullir un seguit d'activitats organitzades per l'Ajuntament a través dels Serveis d'Innovació i Universitats amb l'objectiu d'apropar la tecnologia a la ciutadania i crear espais de debat i reflexió que ajudin a desenvolupar un esperit crític sobre l'impacte de la tecnologia en la societat.

En aquesta edició, les propostes van girar a l'entorn de temàtiques com la prevenció del ciberbulliyng, la digitalització, el foment de les STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) o el futur de la cultura de l'entreteniment.

Programa d'activitats:

  • Dies 25, 26, 27 i 28 d'abril. 9 tallers amb realitat virtual al voltant de la Prevenció de Microviolències a diferents instituts i escoles de secundària de la ciutat: INS Nicolau Copèrnic, INS Montserrat Roig, INS Jaume Cabré i Escola Ramon Pont. 
  • 26 d'abril. Tallers per a gent gran Digitalització + 65 a la sala d'actes del Casal Vapor Gran.
  • 27 d'abril. Diàlegs al carrer, un seguit d'entrevistes a l'alumnat sobre el futur de la cultura de l'entreteniment i els mitjans audiovisuals.
  • 28 d'abril. Jornada La tecnologia i tu podeu canviar el món, al Casal Cívic Vapor Gran. Una activitat que va coincidir amb el dia internacional de les nenes a les TIC i pensada per potenciar les vocacions STEAM entre els i les joves.
  • 28 d'abril. Family Day amb un Taller de Tik Tok a la plaça Vella destinat a tot tipus de públic.

El programa d'activitats de la Mobile Week a Terrassa es va dur a terme en format presencial i les inscripcions es va poder realitzar a través de la pàgina web https://mweek.com/catalunya/

Per segon any consecutiu, l'organització de la Mobile Week va escollir Terrassa per desenvolupar diferents activitats vinculades amb aquest esdeveniment en considerar que la ciutat és un important pol de recerca i innovació, a més d'acollir el segon campus universitari urbà mes gran de Catalunya amb prop de 10.000 estudiants. Terrassa disposa també d'un gran nombre d'empreses capdavanteres que treballen amb sectors i clústers estratègics d'alta tecnologia com l'audiovisual, l'òptica i la fotònica, les industries sanitàries, així com els àmbits tèxtils tècnics o les industries de la sostenibilitat i tecnologies ecològiques, entre d'altres.

La Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) és una iniciativa que impulsa el desenvolupament digital de la societat i ajuda a millorar la vida de les persones a escala global. Promoguda pel Ministeri d'Assumptes Economics i Transformacio Digital, la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, Fira de Barcelona i GSMA, MWCapital també compta amb el suport de Telefònica, Orange, Vodafone, CaixaBank i Damm com a partners corporatius i membres del seu Patronat. Una de les principals àrees d'activitat de la Fundació es la reflexió sobre l'impacte de la tecnologia en la societat, essent la Mobile Week una de les iniciatives en aquest àmbit.