Inauguració de l'exposició Dones pioneres de la Unió Europea

Us convidem a la inauguració de l'exposició Dones pioneres de la Unió Europea que es farà el dijous 20 de juny al vestíbul de l'ESEIAAT (Carrer Colom, 1) a les 18h.

L'exposició és un homenatge a deu dones excepcionals, destacades en els àmbits polític, científic i cultural, impulsores de l'Europa actual.

Benvinguda a càrrec de Rosa Boladeras, regidora de Presidència i Relacions Internacionals.

Visita comentada a càrrec de Núria Salán, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia. Química i professora de l'ESEIAAT-UPC.

L'exposició podrà visitar-se fins al 19 de juliol.

Dia d'Europa 2024 - Somieig per la pau

Benvolgudes, benvolguts,

Ens plau convidar-vos al Concert del Dia d'Europa 2024 que el Servei de Relacions Internacionals organitza el dijous 9 de maig, a les 18 h, al recinte de la Seu d'Ègara. 

Enguany el concert amb motiu del Dia d'Europa consistirà en un recital de piano a càrrec d'Ingrid Cusidó, que interpretarà obres de Bach, Schumann, Albéniz, Granados i Beethoven.

L'entrada és gratuïta, prèvia confirmació d'assistència al correu: [email protected] o bé omplint aquest formulari

Us hi esperem!

 

Dia d'Europa 2024 - Projecció de cinema europeu: Anatomía de una caída

9 de maig a les 21:30h al Cinema Catalunya

Preu de l'entrada 4,20€

Durada 151 minuts

Amb motiu del Dia d'Europa, el Cinema Catalunya, juntament amb Fundació Catalunya Europa i el Servei de Relacions Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa, ha organitzat la projecció de la pel·lícula francesa Anatomía de una caída, en versió original subtitulada en castellà.

Imatge

 

Sessió informativa dirigida als centres educatius de la ciutat sobre el programa Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu

14 de maig a les 10h a l'escola El Cim.

El Programa "Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu" és un programa educatiu impulsat per les institucions europees, té com a objectiu estimular el coneixement d'Europa i de la democràcia parlamentària europea entre els joves, proporcionant-los un coneixement actiu de la Unió Europea i del Parlament Europeu en particular. Es tracta tant d'ensenyar dades sobre la Unió Europea com de donar l'oportunitat d'experimentar la ciutadania europea: què significa la Unió a la vida quotidiana i què es pot fer per aconseguir que, en el futur, Europa sigui com els seus ciutadans vulguin. A Terrassa només hi ha una escola ambaixadora del Parlament Europeu, l'Escola El Cim, nomenada el 2021, i com a servei de Relacions Internacionals, volem fomentar que altres centres educatius pugueu conèixer les oportunitats que ofereix obtenir aquesta acreditació. 

Enviar un correu a [email protected] per confirmar assistència.