El Servei d'Innovació dona suport a persones emprenedores i empresàries amb projectes empresarials innovadors del nostre territori. Anualment, s'organitzen diversos programes i activitats que us ajudaran en les diferents etapes del vostre projecte o empresa.

Des del Servei d'Innovació també dinamitzem l'ecosistema innovador de la ciutat, els seus principals agents i les seves empreses referents a través de la Plataforma Innointegra i la Xarxa d'Agents i Empreses Innovadores, Orbital.40.

 

Tens una idea innovadora?
T'oferim un itinerari formatiu amb activitats presencials, en streaming i càpsules d'autoformació que t'ajudaran a millorar els teus coneixements i habilitats a l'hora de definir i crear la teva empresa innovadora al teu ritme. Més informació aquí.

T'acompanyem amb programes de suport a la creació d'empreses. Consulta les edicions obertes en aquest moment.

 

Tens una empresa i necessites un espai de treball?
Disposem d'espais de lloguer per a empreses amb preus bonificats. Consulta tota la informació.

T'acompanyem durant la teva estada als nostres espais d'allotjament empresarial. Consulta el detall del Programa d'acompanyament als espais.

 

Has creat una empresa innovadora i vols seguir creixent?
Posem a la teva disposició programes d'acceleració empresarial, digitalització, formació avançada, innovació i transferència de tecnologia i coneixement, finançament i networking. Consulta tots aquets programes.

 

La teva empresa o projecte empresarial pertany al sector salut i/o al sector de l'audiovisual?
Convoquem anualment activitats específiques orientades a impulsar els projectes empresarials vinculats als sectors de salut i audiovisual per tal de millorar la competitivitat d'aquestes empreses. Consulta les activitats que s'estant duent a terme.

 

El servei d'Innovació també...

  • Ha definit diversos plans estratègics vigents en els què s'emmarca tota l'activitat que programa anualment. La revisió i actualització del Pla de la Innovació, el Pla d'Impuls i Dinamització del sector audiovisual i el Pla d'Impuls i Dinamització del sector salut.
  • Impulsa l'activitat de la Plataforma Innointegra, la plataforma d'agents de l'ecosistema de la innovació de Terrassa.
  • Col·labora amb els municipis de Viladecavalls, Matadepera, Vacarisses, Rellinars i Ullastrell per impulsar projectes conjunts d'emprenedoria i suport a l'empresa.
  • Participa de les xarxes: Red Innpulso, AEI,...
  • Col·labora amb altres serveis municipals per tal d'impulsar la Innovació de manera transversal.

 

Amb el suport de:

                Logotipo del Ministerio de Ciencia e Innovación

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local

Supramunicipalitat:

Logos supramunicipalitat