Durant el mes de maig del 2012 vam aprovar la proposta de treball per a la redacció del Llibre Blanc de la Cultura. Com recordareu, el tret de sortida d'aquest procés va ser l'organització del Congrés de la Cultura a Terrassa. El congrés, que es va celebrar durant el cap de setmana del 25, 26 i 27 de gener de 2013, ens va permetre fer visible la potència del sector cultural a la ciutat de Terrassa i conèixer de primera mà quina és la nostra realitat cultural.


El nostre convenciment és que la cultura és un bé imprescindible, patrimoni de totes les persones que dia a dia treballem des de cadascun dels sectors ciutadans a fi que esdevingui l'espai comú d'expressió i llibertat de totes i tots els terrassencs.

Us encoratgem a fer una crida a tots els vostres coneguts i a difondre la iniciativa a les vostres xarxes socials per estimular la participació de tots els qui gaudim de les diverses manifestacions culturals a la ciutat, ja sigui com a actor o receptor de les múltiples formes que pren la cultura a la nostra ciutat.

Entre tots i totes treballarem per tal que l'experiència esdevingui un referent en el disseny de les polítiques, serveis i activitats culturals a Terrassa i a Catalunya.

Rebeu una cordial salutació i fins ben aviat.


Amadeu Aguado i Moreno
Tinent d'alcalde de l'Àrea de Promoció Econòmica i Innovació i regidor de Cultura