Cursets de Natació 2023

La direcció tècnica d'aquests cursets correspon al Club Natació Terrassa.

Tipus de cursets:

  • El curs d'Ensenyament està adreçat als nens/es que fan per primera vegada un curs de natació. També a aquells que ja han tingut contacte amb el medi aquàtic a través de cursos, però que encara no han assolit la destresa suficient dins l'aigua i han de millorar la posició del cos per començar a treballar sense material auxiliar. Igualment, hi tenen cabuda els nens/es que poden desplaçar-se distàncies curtes sense ajut de material auxiliar.
  • El curs de Perfeccionament està dirigit als alumnes que volen millorar la tècnica dels estils (crol, esquena, braça i primer contacte amb la papallona), l'equilibri corporal dins l'aigua i la millora de la condició física en general. Insistim en les habilitats fonamentals mentre introduïm els elements tècnics dels diferents estils de la natació.

Horaris de dilluns a divendres:

  1. Alumnes d'infantil de 12:15 a 13:00
  2. Alumnes de primària de 12:05 a 12:50
  3. Alumnes de secundària de 19:15 a 20:00
  4. Adults a les 20:15

Dates:

  • Del 26 de juny al 21 de juliol de 2023
  • El dia 3 de juliol és festiu a Terrassa

Inscripcions:

Si et vols inscriure als cursets de natació, passa pel Servei d'Esports a recollir el full de suport. Les inscripcions s'obriran a partir el 2 de maig de 2023. El preu serà de 197,25€.

Places limitades. Si el nombre d'inscrits no arriba a un mínim de 6 persones el curset no es podrà realitzar.

 

Campus Multiesportiu 2023

El Campus Esportiu, organitzat pel Consell Esportiu Vallès Occidental Terrassa es desenvoluparà a les instal·lacions de la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa. Adreçat a nois i noies entre els anys 2007 i 2019.

Les modalitats esportives que podran practicar els participants seran molt diverses: atletisme, bàsquet, futbol sala, handbol, judo, tennis, voleibol, jocs i activitats aquàtiques, així com esports a la natura: senderisme i orientació, entre d'altres.

Horaris
El campus es realitzarà del 26 de juny al 28 de juliol, de dilluns a divendres (excepte festius) de 9 a 13:30 hores sense dinar i fins les 15 hores amb dinar.
S'oferirà un servei de recepció gratuït dels/de les participants de 8:30 a 9 hores.

Les inscripcions es podran formalitzar de forma telemàtica.

El període d'inscripció començarà el dia 21 de març de 2023.

Les places són limitades i s'assignaran per rigorós ordre d'inscripció.