Cursets de Natació

La direcció tècnica d'aquests cursets correspon al Club Natació Terrassa.

Tipus de cursets:

  • Ensenyament:Adreçat als nens/es que fan per primera vegada un curs de natació. També a aquells que ja han tingut contacte amb el medi aquàtic a través de cursos, però encara no han assolit certa habilitat dins l'aigua i han de millorar la posició del cos per començar a nedar sense ajut de material auxiliar. També hi tenen cabuda els nens/es que es desplacen distàncies curtes sense ajut de material auxiliar.
  • Perfeccionament: El curs de perfeccionament està orientat als alumnes que volen millorar la tècnica dels estils (crol, esquena, braça, inici a papallona), el domini corporal dins l'aigua i la millora de la condició física general. Els alumnes han de poder nadar un mínim de 25mts.
  • Per a nens/nenes: de 7 a 16 anys
  • El curs intensiu serà del 28 de juny al 23 de juliol de 2021. De dilluns a divendres (menys festius) En total seran 19 sessions. El preu serà de 125€

Si el nombre d'inscrits no arriba a un mínim de 6 persones el curset no es podrà realitzar.

Si et vols inscriure als cursets de natació, passa pel Servei d'Esports a recollir el full de suport per poder inscriure't. Les inscricpions s'obriran a partir el 18 de maig de 2021.

Colònies Multiesportives
Són colònies dirigides a nois i noies de 1er de primària a 4rt de la ESO.

Aquesta activitat es realitzarà la setmana del 12 al 16 de juliol (ambdós inclosos).

La sortida i recollida es realitzarà en les instal·lacions de la ZEM Can Jofresa. El dia 12 s'ha d'estar a les 9 del matí i la recollida del dia 16 serà a les 17 hores.

Les inscripcions es faràn a partir del dia 15 d'abril de 2021.

Fulletó Colònies Multiesportives

Campus Multiesportiu
El Campus Esportiu, organitzat pel Consell Esportiu Vallès Occidental Terrassa es desenvoluparà a les instal·lacions de la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa. Adreçat a nois i noies de 3 a 16 anys.

Activitats: diversitat de modalitats esportives tant d'esports individuals com d'equip.

Horaris
El campus es realitzarà del 23 de juny al 30 de juliol, de dilluns a divendres (excepte festius) de 9 a 13:30 hores sense dinar i fins les 15 hores amb dinar.
S'oferirà un servei de recepció gratuït dels/de les participants de 8:30 a 9 hores.

Les inscripcions es podran formalitzar a:

  • Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa al C/ Badalona 4-6 de dilluns a dijous de 08.30 a 18.00h i divendres de 08:30 a 15:00h.
  • Al servei d'Esports de l'Ajuntament de Terrassa- Casa Soler i Palet (c. Font Vella, 28) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h i de 16.30 a 19.00h.

El període d'inscripció començarà el dia 15 d'abril de 2021.
Les places són limitades i s'assignaran per rigorós ordre d'inscripció.