Terrassa Arts Visuals

Les arts visuals són presents a la ciutat a partir de les activitats i exposicions promogudes per galeries d'art, entitats, institucions, centres culturals i espais alternatius, així com dels nombrosos exemples d'art a l'espai públic.

Els objectius de disposar d'un departament municipal d'arts visuals passen per garantir l'accés a la ciutadania a les pràctiques artístiques contemporànies; oferir un marc de creació i difusió a la comunitat artística; i generar coneixement a través de l'art contemporani.

Terrassa Arts Visuals compta amb el Premi ACCA a la Iniciativa, de l'Associació Catalana de Crítics d'Art , el Premi Espais a la Creació i la Crítica d'Art a la Millor Publicació per Fèlix Bermeu. Vida soterrada de Paco Cao per al projecte Processos Oberts, i diversos premis LAUS entre els que es compten el d'Identitat Corporativa, el de Comunicació Institucional i el de Millor Campanya Integral de Baix Pressupost, entre d'altres.

Si voleu rebre informació sobre les activitats municipals d'arts visuals, podeu enviar un correu electrònic a: [email protected]

Dissidències. Relectures de l'art en clau LGTBI

Primera edició d'aquest itinerari, dins el cicle "Cultura amb orgull".

  • Diumenge, 11 de juny de 10 a 14 h.
  • Espais participants: Centre de Documentació i Museu Tèxtil,  La FACT Cultural, mNACTEC, Casa Alegre de Sagrera i Sala Muncunill.
  • Durada de les visites: 20 minuts
  • Gratuït. Cal reserva prèvia per correu electrònic a l'adreça [email protected]
  • Punt de trobada: Museu Tèxtil (9.50 h)
  • Amb servei d'intèrpret en llengua de signes