La flota d'autobusos urbans 

icona_bus

A partir del juliol de 2017 van començar a circular pels carrers de la ciutat 14 nous autobusos que suposen la renovació del 23% del total de la flota de TMESA, formada per 65 vehicles.

  • d'aquests autobusos són híbrids (combinen motor dièsel amb tecnologia elèctrica, sistema Mobileye Shield + protecció d'angles morts) i la resta tenen motors dièsel, que compleixen la normativa d'emissions Euro 6.
  • 4 dels busos són articulats i estaran destinats a les línies circulars 8 i 9.
  • A part dels 14 nous vehicles s'ha de sumar un microbús amb 12 seients i 4 espais per a cadires de rodes que cobreix els desplaçaments de persones amb capacitats diverses de diferents centres de la ciutat i que va entrar en funcionament el passat mes de maig.
  • Els nous autobusos, que substitueixen els vehicles més antics compten amb avenços tecnològics de darrera generació que els fan menys contaminants, menys sorollosos, més confortables i més segurs.

L'adquisició d'aquests 15 vehicles, va suposar una inversió d'uns 4,3 milions d'euros. Es preveu renovar la flota d'autobusos urbans cada any, a partir de 2018, mitjançant l'adquisició de cinc vehicles per any. L'objectiu és mantenir la flota permanentment renovada i aconseguir que cap vehicle superi els 14 anys en servei. Això suposarà la renovació del 38% de la flota en els propers tres anys (25 autobusos en 3 anys).

bus

App per a dispositius mòbils: TMESA - Bus Terrassa

app_autobusos

Aplicació oficial de l'empresa TMESA (Transports Municipals d'Egara S.A) que informa, a temps real, del pas dels autobusos urbans per les parades de la ciutat de Terrassa.

Podràs conèixer el temps real que trigarà l'autobús en arribar a la teva parada, localitzar les parades més properes des de qualsevol lloc que et trobis, identificar qualsevol punt de venta de títols de transport, planificar com arribar a un punt determinat de la ciutat amb transport públic, etc.

Descarrega't l'aplicació a: Google Play o Apple Store

+ info a: www.tmesa.com