És voluntat de l'Ajuntament de Terrassa minimitzar els riscos en tractaments fitosanitaris i de fet es porta a terme una política de "Lluita integrada", és a dir, abans de fer un tractament s'han aplicat totes les mesures correctores naturals. En alguns casos, es fan servir productes de baixa o nul·la toxicitat com sabó potàssic o productes vegetals. Només quan el problema esdevé plaga es tracta amb productes químics.

Les persones que tenen problemes de Sensibilitat Química Múltiple (SQM), o aquelles que senzillament vulguin ser avisades puntualment abans de qualsevol tractament, poden fer-ho enviant un correu electrònic a l'adreça gestio.espai.public@terrassa.cat posant en l'assumpte:  Avís de tractament químic fitosanitari.

03 09 2018

Avís de treballs en arbrat la nit del 3 de setembre de 2018

Dins l'estratègia de lluita integrada pel control de plagues als arbres de la ciutat de Terrassa, s'ha previst fer una actuació amb un adob foliar (Vegex Fos Soap) per millorar l'estat dels arbres, la nit del dilluns 3 a dimarts 4 de setembre.

09 08 2018

Avís de treballs en arbrat la nit del 13 d'agost de 2018

Dins l'estratègia de lluita integrada pel control de plagues als arbres de la ciutat de Terrassa s'ha previst fer una actuació amb un adob foliar (Vegex Fos Soap), per millorar l'estat dels arbres, la nit del dilluns 13 a dimarts 14 d'agost.

19 06 2018

Avís de treballs en arbrat la nit del 21 de juny

Dins l'estratègia de lluita integrada pel control de plagues als arbres de la ciutat de Terrassa s'ha previst fer una actuació amb un adob foliar (Vegex Fos Soap), per millorar l'estat dels arbres.