El Museu de Terrasa us proposa al llarg de l'any una serie d'activitats dirigides a tots els públics, perquè junts pogueu passar bons moments. 

L'objectiu és apropar la cultura i el patrimoni de la ciutat a tota la població. 

Aquest any 2022 estem d'estrena ja que hem estrenat la Dominical al Museu, un programa pensat per redescobrir la ciutat d'una manera amena i divertida.

La  Dominical al Museu!
Estem molt contents de presentar-vos un nou projecte on us esperem a tots i totes, una nova aventura que esperem que en pugueu gaudir, grans i petits. 

La Dominical al Museu, ja és aquí, és tracta d'un seguit de 24  rutes i itineraris, on es vol acostar i donar a conèixer la nostra ciutat des d' una perspectiva diferent, és per això que les temàtiques seran diverses i sempre estaran vinculades amb la història de Terrassa. Sempre amb la voluntat d'acostar a tota la ciutadania a la nostra ciutat. 

Aquestes rutes es faran sempre el primer i el tercer diumenge de cada mes, excepte els mesos de juliol i agost, l'horari serà de 11h a 13h i per poder-hi participar s'haurà de fer amb reserva prèvia a [email protected], ja que l'aforament és limitat a 25 persones màximes. 

Veure les activitats proposades.

Cicle la Guerra dels Civils, la vida a rereguarda 
El Museu de Terrassa conjuntament amb el centre d'estudis històrics us acosta La Guerra Civil Espanyola, des de un altre prespectiva a travès d'un cicle on vol aproximar a tothom qui ho vulgui a conèixer i viure una etapa de la nostra història que va canviar el rumb dels nostres dies. 

A més és un cicle on després de participar a les activitats que us hem preparat podeu complementar-lo amb la visita a l'exposició temporal que hi ha a la Sala del Tinellet, del Castell Cartoixa de Vallparadís, fins el pròxim 17 de juliol. 

Veure el calendari de les activitats.