Article revista Visquem juny 2022

Construïm Junts la Terrassa que ens mereixem

Complim tres anys d'un mandat que s'ha desenvolupat en un context complicat i, malgrat això, Junts per Terrassa treballem de manera ferma i constructiva per fer de la nostra ciutat un lloc millor per viure, amb justícia i progrés social, oportunitats de futur i tenint les persones al centre de la nostra acció municipal. Hem fet 1.287 preguntes escrites, 47 peticions als plens i hem presentat 137 propostes, de les quals 125 han estat aprovades, la qual cosa, malauradament, no vol dir que s'hagin dut a la pràctica.

Si s'haguessin posat en marxa alguna de les nostres propostes tindríem una Terrassa més segura i cívica, ja que vam tirar endavant un Pla per garantir la seguretat ciutadana, reduir la delinqüència, i introduir eines d'innovació social i tecnològica. Tindríem una ciutat més neta i sostenible, ja que vam proposar posar en marxar un servei per reutilitzar objectes de les deixalleries. Tindríem una ciutat on es fomenta l'ús del català, més inclusiva, on la defensa dels drets i el benestar de les persones són els pilars fonamentals. Malauradament, la realitat de Terrassa és molt diferent: l'Equip de Govern ha perdut el pols de la ciutat i ens condemna a viure en un municipi brut i sense projectes, combat l'incivisme amb tuits i supleix el mal estat de la ciutat amb excuses, mentre espais molt degradats com l'avinguda del Vallès esdevenen una carta de presentació fidedigna de com tenim Terrassa.

La Terrassa que ens mereixem no la tindrem amb un Govern municipal que només treballa pensant en les pròximes eleccions i no amb les properes generacions. No la tindrem amb només grans titulars i fotos. No la tindrem amb un Govern que governa a cop de titular.

La Terrassa que ens mereixem només l'aconseguirem si treballem tots i totes junts i juntes.

 

Meritxell Lluís i Vall (@mlluisvall)
Portaveu del grup municipal de Junts per Terrassa