Botiga Maria Argemí CulellEl divendres 8 de maig de 2015, el Museu de Terrassa estrena una mostra permanent dedicada a les botigues del passat que ocupa els aparadors de la botiga Maria Argemí Culell, al carrer Font Vella número 33, dins de la finca de la Casa Alegre de Sagrera. 

Els aparadors de l'antiga botiga, que conserva els seus elements originals, acullen una sèrie d'objectes del fons del Museu relacionats amb el comerç local de mitjans del segle XX. Evoca tot el món del petit comerç de la ciutat fa cinc o sis dècades. 

La tria dels objectes s'aproxima als productes que, en el seu moment, es venien en l'esmentat establiment. No es tracta però ni d'una reconstrucció ni d'una reproducció d'aquest comerç en particular. Els elements exposats, principalment joguines, es concentren als aparadors de la botiga, a l'interior de la qual no s'hi podrà accedir. 

Des de novembre de 2017 s'hi exposa una part d'una casa de nines de 1950, obra de Josep Rigol i Fornaguera. 

L'exposició "Botigues del nostre record" recupera el nom d'una exposició temporal de llarga durada del Museu de Terrassa que, entre els anys 2008 i 2009, es va poder visitar al Castell Cartoixa de Vallparadís. Algun dels objectes van formar part d'aquella exposició tot i que la majoria no s'havien mostrat mai. 

La mostra es podrà veure coincidint amb l'horari d'obertura de la Casa Alegre de Sagrera (de dimecres a dissabte, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h, i diumenges, d'11 a 14 h). 

Descobreix una joia del Museu: Casa de nines