A l'OAE podeu demanar una cita prèvia per rebre informació, assessorament i/o per fer determinats tràmits i ser atesos de forma presencial sense cues ni esperes. Si el que voleu és una tenir una entrevista d'assessorament amb els serveis tècnics municipals relacionats amb l'empresa i/o l'emprenedoria, et concertem una cita.
 
Cita prèvia per a informació i tràmits a l'OAE
 
L'atenció presencial a l'OAE es fa únicament amb cita prèvia i de manera individualitzada. 

 

Amb aquest sistema, podreu reservar dia i hora per ser atesos a l'Oficina i rebre informació i/o assessorament i per fer determinats tràmits.

A l'OAE les persones físiques poden demanar cita prèvia per a qualsevol tràmit, però els subjectes obligats a tramitar telemàticament hauran de fer tots els tràmits per la Seu electrònica i només podran demanar cita prèvia en els següents supòsits:

Es pot sol·licitar una cita prèvia per a fer tràmits per diferents canals:

 

Cita d'assessorament amb personal tècnic

Demaneu la vostra cita d'assessorament per telèfon o telemàticament, tenint en compte l'àmbit en el que voleu ser assessorats i l'equip tècnic us oferirà atenció telemàticament, en relació a:
 
  • Legalització d'Activitats: per a consultes tècniques relacionades amb la legalització d'activitats (implementació de noves activitats, traspassos, requeriments tècnics per modificacions, ampliacions, adequacions a les instal·lacions i/o mesures per l'accessibilitat...).
  • Emprenedoria i economia social: per rebre ajuda per elaborar un pla d'empresa, per analitzar la viabilitat del vostre projecte, escollir la forma jurídica, per desenvolupar projectes d'economia social i cooperatives.... Llegir més.

Si voleu posar en marxa un nou negoci us recomanem que prèviament assistiu al taller grupal d'emprenedoria "Vull emprendre. Per on començo?" i posteriorment demaneu la cita d'assessorament individual.

  • Alta d'autònoms i constitució d'empreses: per a qui estigui interessat en constituir-se com empresa i necessiti resoldre dubtes sobre l'elecció o les característiques de la forma més adequada (Treballadors autònoms o SCP; Societats de Responsabilitat Limitada (SL) o Societat Limitada Nova Empresa (SLNE)
  • Factures i ofertes electròniques: per a dubtes relacionats amb la presentació de factures i ofertes en format electrònic a l'Ajuntament de Terrassa.
Consulteu enllaços d'interès sobre la factura electrònica: