Bandera trans Ajuntament de TerrassaEl 31 de març se celebra el Dia per la visibilitat trans, la iniciativa va néixer de la mà de l'activista trans estatunidenca Rachel Crandall l'any 2009. La idea va sorgir com a reacció per les poques diades festives LGTBIQ+, ja que fins aleshores l'única commemoració que es coneixia era el Dia Internacional de la Memòria Transsexual, que recordava a les persones trans víctimes de crims d'odi.

L'Ajuntament de Terrassa, se suma a aquesta iniciativa per continuar reivindicant els drets i la igualtat de les persones trans, perseverant en la lluita contra tota mena de discriminació. Donant suport a la idea que les realitats trans estiguin cada dia més presents en tots els àmbits de la vida, donant reconeixement, escoltant, veient, conscienciant i en aquesta ocasió celebrant el Dia per la visibilitat trans.

Des del Servei LGTBIQ+ es proposa una campanya a través de les xarxes socials per celebrar les diferents formes d'estimar, ser i sentir, sota el lema Terrassa Diversa​, el qual agruparà les diverses diades de visibilitat LGTBIQ+ amb el hashtag #TerrassaDiversa. Us animem a seguir-nos a través del canal @generesterrassa, on podreu trobar-hi també les publicacions relacionades amb aquesta jornada commemorativa.​