El 31 de març se celebra el Dia per a la visibilitat trans, la iniciativa va néixer de la mà de l'activista trans estatunidenca Rachel Crandall l'any 2009. La idea va sorgir com a reacció per les poques diades festives LGTBI+, ja que fins aleshores l'única commemoració que es coneixia era el Dia Internacional de la Memòria Transsexual, que recordava a les persones trans víctimes de crims d'odi.

L'Ajuntament de Terrassa, se suma a aquesta iniciativa per continuar reivindicant els drets i la igualtat de les persones trans, perseverant en la lluita contra tota mena de discriminació. Donant suport a la idea que les realitats trans estiguin cada dia més presents en tots els àmbits de la vida, donant reconeixement, escoltant, veient, conscienciant i en aquesta ocasió celebrant el Dia per la visibilitat trans.

Des del Servei LGTBI+ es proposa una campanya a través de les xarxes socials per celebrar les diferents formes d'estimar, ser i sentir, sota el lema Terrassa Diversa​, el qual agruparà les diverses diades de visibilitat LGTBI+ amb el hashtag #TerrassaDiversa. Us animem a seguir-nos a través del canal @generesterrassa, on podreu trobar-hi també les publicacions relacionades amb aquesta jornada commemorativa.​