"El Repte" és un projecte que arrenca l'any 2018 amb una prova pilot amb vuit empreses compromeses amb el territori de diferents sectors d'activitat que han cedit el seu talent i el seu temps per donar resposta a un repte social de la ciutat.

El tema escollit pel primer any va ser "Com podem des de les empreses contribuir, aportant el nostre coneixement i capacitats, a solucionar els problemes de la gent gran de més de 80 anys que viu sola a casa?", doncs aquest és actualment un dels temes estratègics de futur de ciutat.

Les vint-i-sis solucions aportades per les empreses, així com els contactes de les empreses, s'han fet arribar als diferents Serveis municipals que en poden fer ús, perquè es tinguin en compte en el desenvolupament dels seus plans estratègics a curt, mig i llarg termini, en funció de la tipologia de solució i de les aliances que requereixi. Aquest és el recull de les solucions aportades per les empreses.

Aquest és el testimoni de les persones protagonistes. Volem agrair la seva participació en el projecte i animar a totes les empreses de Terrassa a incorporar la RSC com a part de la seva filosofia, fent de la ciutat una "Terrassa Responsable".