La Terrassa Cooperativa és la cita anual de la ciutat amb el cooperativisme i l'Economia Social. Durant el mes de novembre oferim a la ciutadania activitats per donar a conèixer què és l'economia social i solidària, facilitant eines i recursos en els àmbits del consum i la producció responsables, l'economia de les cures i el consum cultural des de l'economia social.

Les empreses i entitats s'apropen a la ciutadania mostrant la seva activitat i el valor econòmic, social i ambiental que aporten a la ciutat i a l'entorn.

Pots recuperar l'última edició en format virtual, on trobaràs documentals, taules de debat, visites a entitats, tallers, concerts, webinars i material per a professionals, que han servit per reflexionar sobre els reptes de la situació actual, compartir recursos per a la gestió diària i millorar la intercooperació entre les entitats de l'economia social.

La setena edició mostra l'arrelament de l'economia social i solidària a la ciutat, amb set anys consecutius d'activitats i sis anys de fira de l'economia social. Cada edició mostra la potencialitat que trobem a la ciutat en opcions per consumir, diversitat de produccions i múltiples serveis. La Terrassa Cooperativa és una oportunitat per comprovar de forma vivencial com fer canvis significatius a la vida per transformar-nos com a persones, millorant la ciutat i l'entorn proper.

La #TerrassaCooperativa és Transformadora!