Terrassa Cooperativa cartell 2023

Cada vegada hi ha més empreses i entitats que opten per a resoldre necessitats sense oblidar els valors de la justícia social, la solidaritat, el respecte pel medi ambient o la bona governança, entre altres. I, en paral·lel, cada vegada són més les persones que es paren un moment abans de comprar productes o contractar serveis i es fixen en si l'empresa o entitat que hi ha darrere treballa amb aquests valors que milloren la vida de totes les persones.

Aquestes iniciatives s'aglutinen a la Terrassa Cooperativa , la cita de la ciutat amb el cooperativisme i l'Economia Social i Solidària (ESS).

La Terrassa Cooperativa, en procés de millora

Després de 8 edicions, les entitats, empreses i serveis municipals impulsors del programa i de la Fira de l'Economia Social i Solidària de la ciutat han acordat parar la inèrcia per a indagar en noves possibilitats amb l'objectiu d'arribar a més persones i d'explorar nous formats.

Així doncs, el novembre de 2023 no s'ha fet la Terrassa Cooperativa.

Des del Servei d'Emprenedoria i Economia Social s'està treballant per a redissenyar el programa que té com a objectiu la difusió i l'increment del coneixement de l'economia social i solidària a la nostra ciutat. Aquest nou model s'està treballant amb diferents nivells de diagnosis i participació, i es presentarà i validarà amb els agents participants del programa .

Així doncs, la Terrassa Cooperativa es pren un descans per a tornar més fort el 2024

Trobaràs tota la informació sobre el programa i anteriors edicions a TerrassaCooperativa.cat.

 
Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local: