El Pla Estratègic de l'Economia Social i Solidària de Terrassa es va aprovar al Ple Municipal el 2019 i té l'horitzó posat al 2026. Va ser impulsat des del Consell Municipal d'Economia Social i Solidària (CMESST), a partir d'un procés participatiu iniciat el 2017 i una construcció col·lectiva amb els diferents agents socials, polítics i econòmics implicats en l'economia social i solidària de Terrassa.

El document és una estratègia compartida per tots els agents, en el qual s'acorda un full de ruta de l'Economia Social i Solidària de Terrassa fins a 2026. Es proposen tres objectius estratègics i un objectiu transversal que articulen el PEESST, amb 12 accions i 27 programes, i son avaluats a través d'un grup de seguiment i sistema pactat entre els agents destacats del teixit de la ciutat.

Deixem els documents clau per a la vostra consulta:

Del Pla Estratègic, volem destacar algunes de les actuacions més destacades que estem impulsant:

Per a la realització del Pla Estratègic d'Economia Social i Solidària de Terrassa s'ha rebut el suport de la Diputació de Barcelona. A més del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Fons Social Europeu, en el marc de Programa d'Agents d'Ocupació i Desenvolupament Local.

Infografia del Pla estratègic

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local: