Línia e.2.2 Terrassa-Barcelona (Campus Universitari) - Aeroport

Avís important: fins a nova comunicació, el servei entre Zona Universitària i les parades de l'Aeroport queda suspès

Horaris:

Horaris línia e2.2

Línia e.2.1 Terrassa-Barcelona

Horaris:

Per més informació accedeix al web de l'operador

interurbansL'Estació d'Autobusos de Terrassa és el punt de sortida i arribada de la majoria dels viatges en autocar. Aquesta estació és competència de la Generalitat de Catalunya, i està operada per Moventis.

Telèfon: 93 733 11 12
Correu electrònic: [email protected]
Adreça: Crta. Montcada, 2 – 08223 Terrassa

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres: 08.00 a 13.00 i 16.00 a 19.00 hores

Consulta les condicions de l'operativa del servei i els preus

Informacio d'interès als serveis discrecionals:

L'estació d'autobusos de Terrassa està oberta de 08:00h a 13:00h, i de 16:00 a 19:00h de dilluns a divendres feiners i els dissabtes de 08:00 a 12:00h. Independentment del període en que l'estació està oberta, si alguna empresa preveu fer un servei fora d'aquest horari d'obertura, es pot avisar amb antelació per utilitzar els serveis de l'estació. De totes maneres, atès que l'estació està sempre tancada físicament, es aconsellable avisar sempre amb antelació prèviament a la seva utilització. En tots els casos, per a l'ús de l'estació cal pagar al concessionari les tarifes corresponents. 

El Mou-te amb transport públic per Catalunya és el cercador de rutes o router a Internet promogut per la Generalitat de Catalunya amb la voluntat d'anar integrant tota l'oferta de transport públic que opera dins del territori català.

  • Les dades que integren aquest sistema d'informació les aporten els diferents organismes titulars dels serveis públics de transports i els operadors del sistema.
  • El cercador ofereix diverses rutes de transport multimodals en funció dels criteris especificats de cerca, considerant tant el transport públic urbà com l'interurbà i els trams a realitzar a peu tant per arribar al punt més proper de transport públic com per efectuar els intercanvis entre els modes de transport.
  • Permet obtenir la informació actualitzada dels horaris, les línies de transport, les incidències o les afectacions al servei.
  • Accedeix al Web del "Mou-te" amb transport públic per Catalunya