La formació és una eina  clau en la posada en marxa, el funcionament i la millora de qualsevol empresa o entitat. Per aquest motiu, posem a l'abast de les persones emprenedores i de les entitats i empreses de l'economia social un ampli ventall de formacions adaptades a les seves necessitats.
 

Aprofundim en àmbits com la millora del finançament, la comunicació, la planificació estratègica, el màrqueting, la gestió econòmica.

Específicament pel que respecta a l'economia social, oferim formacions sobre bones pràctiques com la governança democràtica, la sostenibilitat econòmica, social i ambiental o la inclusió i la diversitat, entre d'altres.

Pots fer-nos arribar les teves peticions de formació a la carta i programarem les temàtiques més demandades.

Totes aquestes formacions que organitzem s'emmarquen en el Pla de Formació per a l'Emprenedoria i l'Economia Social de Terrassa, que es publica el 2020 com a demanda expressada durant la diagnosi del Pla Estratègic de l'Economia Social i Solidària de Terrassa i emmarca l'estratègia formativa per millorar la professionalització de les empreses i entitats de l'ESS i per a projectes en fase de creació fins el 2026.

 

Programació del tercer trimestre de 2022:

 

Digiemprèn

Des de l'Ajuntament de Terrassa estem adherits al Digiemprèn de la Diputació de Barcelona, una plataforma web amb cursos en línia gratuïts adreçats bàsicament al sector del comerç.