L'objectiu del servei d'Emprenedoria i Economia Social és l'assessorament, suport i foment de l'emprenedoria a la ciutat així com la promoció i suport de projectes, programes i serveis en l'àmbit de l'economia social.

Oferim informació, assessorament i acompanyament per a treballar i avaluar la idea de negoci i la seva viabilitat. També oferim aquest servei especialitzat per a iniciatives d'economia social i solidària. 

Fomentem l'emprenedoria i l'economia social a través de diferents programes.

Organitzem formació per a persones emprenedores i empreses i entitats d'economia social en relació a temàtiques com la planificació, habilitats directives, legalitat, finançament, etc., així com formació adreçada a entitats d'economia social i solidària.

També oferim suport per a l'accés al finançament.

Fomentem i impulsem l'economia social i solidària a Terrassa a través del Pla Estratègic d'Economia Social i Solidària de Terrassa (PEESST) i amb la participació dels agents i entitats del Consell Municipal d'Economia Social i Solidària de Terrassa (CMESST). Un cop a l'any tenim la cita de l'economia social a la ciutat amb el programa Terrassa Cooperativa. Hem elaborat una Guia d'entitats i empreses de l'economia social de Terrassa.

Els nostres serveis estan cofinançats pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, pel Fons Social Europeu en el marc de desenvolupament del Programa Integral de Foment de l'Emprenedoria Catalunya Emprèn i per la Diputació de Barcelona.

Consulta les Mesures adoptades per a empreses, comerços i persones treballadores autònomes.

 

Logotips de les entitats co-finançadores