Imatge del Servei, peça puzzle tardor

L'èxit empresarial es basa principalment en la idea del negoci i en les habilitats i capacitats de la persona que emprèn.

Si estàs pensant en posar en marxa un projecte empresarial convé que desenvolupis la teva idea i treballis tots els elements necessaris per garantir al màxim les probabilitats d'èxit.

Existeixen diferents metodologies per treballar la vostra idea, però la planificació i la formació seran dues claus que us ajudaran a prioritzar els vostres esforços i avaluar amb antelació les millors opcions.

Els nostres serveis d'informació, assessorament, acompanyament per treballar la idea de negoci i formació són:

  • Taller setmanal "Vull emprendre. Per on començo?"
Sessions informatives sobre els aspectes més importants a tenir en compte abans de crear una empresa: les formes jurídiques més habituals, els impostos a pagar, els tràmits a realitzar per a constituir-la, les línies d'ajut i finançament... tota la informació necessària per aclarir, orientar i donar les pautes necessàries per a la posada en marxa d'un projecte empresarial viable.
Cada taller té una durada de dues hores, de 10 a 12 del matí, i es realitzen tots els dimarts, a l'Edifici del Vapor Gran, Sala d'Actes, al C/Telers, 5 passadís B, 2a planta.
 

Inscripcions i material del taller

  • Assessorament d'emprenedoria

Per assessorament tècnic especialitzat en els diferents aspectes necessaris per treballar una idea de negoci (planificació, finançament, comercialització, gestió, entre d'altres).

Sol·licita una entrevista d'assessorament 

  • Acompanyament i orientació en l'elaboració del Pla d'empresa

Amb la finalitat de treballar de manera planificada i assegurar al màxim possible, l'èxit de la idea/empresa. Anàlisi de la viabilitat tècnica i econòmica del Pla d'empresa. Més informació.

Sol·licita una entrevista

  • Formacions d'emprenedoria i economia social

Adreçades les persones emprenedores que vulguin treballar una idea de negoci, i/o que vulguin conèixer i/o treballar en un marc d'economia social. Més informació.

Inscripcions