Hem generat un repositori d'eines, materials i formacions ja realitzades per a la teva consulta. Perquè puguis treballar la teva idea i projecte sense moure't de casa.

  • Plantiles i documents per desenvolupar el teu projecte:
  1. Plantilla de Canvas. Madura la teva idea de negoci mitjançant el model Canvas, una eina que permet tenir una primera validació de la idea o projecte. Amb aquesta eina podreu fer una valoració ràpida de la idea de negoci i cercar els elements de valor.
  2. Plantilla del Pla d'empresaguió del Pla d'empresa. Elaborant un pla d'empresa podràs posar ordre a la idea i analitzar-ne la viabilitat economicofinancera. El pla et permetra estudiar en profunditat el projecte de negoci i t'ajudarà a prendre decisions. El document també et servirà de carta de presentació per donar-te a conèixer a tercers i per aconseguir finançament.
  3. Consells pràctics per fer un Pla d'empresa
  4. Plantilla d'inversió financera. Et servirà per estimar el cost de la inversió inicial de l'empresa, així com preveure ingressos i despeses. El Pla d'empresa ho contempla en l'apartat economicofinancer.

Escriu-nos a [email protected] per demanar-nos les plantilles editables.

  • Guies i informes: consulta les guies i informes publicats al voltant de l'emprenedoria i l'economia social.

1. Emprendre al sector agrari.

Abans d'inicar-te en aquest sector, necessitaràs conèixer les especificitats de Terrassa. Pots descarregar-te la guia del sector agrari i consultar els tràmits obligatoris per tipus de projecte per emprendre en aquest sector.

2. Emprendre en el sector de les cures.

Dins el programa de la Terrassa Cooperativa de 2021 es va realitzar una taula rodona virtual sobre el sector de les cures amb representació dels àmbits formatiu i professional. Es va elaborar un informe de síntesi amb les activitats que s'hi desenvolupen, l'estat i les tendències del sector, propostes de valor, línies de treball futures i el rol de l'economia social i solidària per emprendre des de nous models en aquest àmbit. Descarrega't l'informe sobre les cures i recupera el vídeo íntegre de la taula rodona.

3. Emprendre en els mercats municipals.

Descarrega't la Guia per emprendre als mercats municipals de la Diputació de Barcelona.

 

Si vols fer el següent pas, inscriu-te al taller informatiu setmanal "Vull emprendre. Per on començo?".

I recorda que t'oferim un servei d'acompanyament en l'elaboració del Pla d'empresa i en aspectes financers.

 

Amb el suport de: