La formació és clau en la posada en marxa i la consolidació de les empreses. Si esteu interessats en participar en les formacions que us oferim, podeu demanar la vostra inscripció per telèfon o des del tràmit corresponent. 

Oferta del Servei d'Emprenedoria i economia social

Trimestralment es programes accions formatives adreçades a les persones emprenedores que vulguin treballar una idea de negoci, i/o que vulguin conèixer i/o treballar en un marc d'economia social. Podeu reservar una plaça a través de la Seu electrònica o trucant per telèfon a l'OAE. 

Tots els dimarts de l'any ofereixen el taller "Vull emprendre. Per on començo?", per a persones emprenedores que volen iniciar una activitat econòmica. Qui assisteixi als tallers trobarà informació sobre els aspectes més importants a tenir en compte abans de crear una empresa: les formes jurídiques més habituals, els impostos a pagar, els tràmits a realitzar per constituir-la, les línies d'ajut i finançament... tota la informació necessària per aclarir, orientar i donar les pautes necessàries per a la posada en marxa d'un projecte empresarial viable. 

Oferta del Servei d'Ocupació

Ofereix accions formatives adreçades a persones que volen millorar les competències pròpies de la professió que volen desenvolupar i per a les empreses, ja que la formació ocupacional facilita l'assoliment d'objectius empresarials a través de la qualificació del seu equip humà.