El servei de parades intermèdies en el BUS de NIT té l'objectiu de millorar la seguretat i la mobilitat de determinats col·lectius en els seus recorreguts nocturns.

parada_intermedia_busnit

Descarrega la imatge

Qui pot sol·licitar parada intermèdia?

Poden sol·licitar parades intermèdies les dones, les persones menors de 16 anys, la gent gran i les persones amb discapacitat.

Com funciona i com s'ha de sol·licitar?

Les persones usuàries que vulguin utilitzar aquest nou servei hauran d'avisar al conductor o conductora, tan bon punt pugin al vehicle, de la seva intenció de baixar en un lloc entre dues parades fixes. Serà el conductor o la conductora qui determinarà la possibilitat o no de fer-ho, ja que un dels criteris fonamentals és garantir les condicions de seguretat dels viatgers.

  • S'atendrà la baixada del bus, però NO la pujada
  • La baixada es farà per la porta davantera
  • A criteri del conductor o de la conductora, la parada intermèdia es realitzarà en un punt que compleixi les condicions de seguretat

A quina línia de bus es pot sol·licitar?

El servei de parades intermèdies només afecta la línia del Bus de Nit, que funciona les nits de divendres a dissabtes, de dissabtes a diumenges, i les de les vigílies de Sant Joan i Any Nou, en horari de 22.15h a 8.10h. La ruta, que comença i finalitza a la zona del Parc Vallès, té un total de 30 parades i segueix el mateix recorregut circular que la línia 9 (Avingudes).